Chrysler LeBaron preko noći postao brod na kotačima, ovo je dokaz da ljudska glupost nema granica

chrysler brod automobil

Za neke luksuzne automobile možemo reći kako su jahte na cesti, no u ovom slučaju ta riječ može poprimiti doslovno značenje…

Što je potrebno da se rabljeni Chrysler LeBaron kabriolet pretvori u nešto posebno što će privući pažnju svakog prolaznika? Odgovor je pomalo bizaran; polovni čamac koji će se omotati oko vanjske strane karoserije LeBarona. Premda se možda ovaj pothvat čini kao puno posla, vlasnik prigodno nazvanog Le Boat otkriva koliko je jednostavno i jeftino dobiti ovakav produkt.

Naravno, ovo je riječ o estetici prije svega, tako da se ovaj Chrysler i ne bi baš proslavio na vodi. Cijeli proces trajao je svega 3 dana, a prilikom nastajanja ovog zanimljivog vozila vlasnik je potrošio svega 800 dolara (600 dolara na vozilo te 100 dolara za čamac). Naravno, da je riječ o klasičnom vozilu koje je dobro ‘zapakirano’ u masku broda jasno je prilikom pogleda s prednje strane gdje su jasno vidljive svjetlosne grupe, registarska pločica te kotači. Nema sumnje, ovaj će automobil-brod uvjerljivo odnijeti titulu najbizarnijeg prometala na cestama SAD-a.