Jeep Wrangler u Lego Tehnic izvedbi zove i najmlađe u off road avanture

Jeep LEGO

Učinite cijeli svijet svojim igralištem s novim LEGO Technic i Jeep Wranglerom, tako je najavljen najnoviji mali eksponat čuvene tvrtke koja veseli najmlađe, ali i odrasle…

Jeep i LEGO Group otkrili su najnoviji LEGO Technic model, a zvijezda je novi Jeep Wrangler Rubicon. Dizajniran je oponaša kultni izgled ovog SUV modela, ali i dizajn i legendarne terenske mogućnosti stvarnog vozila.

Novi model ovog moćnog terenca pruža uzbudljivo iskustvo njegove gradnje i izvedbe, a pri tome ćete se uvjeriti u njegovu specifičnost 4×4 pogona, robusne gume, preklopljena stražnja sjedala i prepoznati klasičnu rešetku sa sedam utora u LEGO Technic obliku.

Jeep LEGO

Nakon završetka izrade, svi vlasnici mogu se pohvaliti kako su uspješno spojili model od 665-dijelova. Prednji upravljački sustav s gumbima i snažni ovjes s zglobnom osovinom znače da će vlasnici voljeti testirati model na svim preprekama. Upadljiva žuto-crna boja sigurno će se svidjeti i juniorima i njihovim seniorima.

LEGO Technic Jeep Wrangler dizajniran je za ljubitelje Jeepa i LEGO-a, prigodan za djecu od 9 godina pa na više. Bit će dostupan od 1. siječnja 2021. na LEGO službenim stranicama, LEGO trgovinama i drugim maloprodajnim trgovcima na globalnoj razini, po cijeni od 49.99 eura.

“Jeep Wrangler je ikona u off-road svijetu”, rekao je Lars Thygesen, dizajner u LEGO Technic. „Rubicon ima puno kultnih detalja koje vole obožavatelji 4×4 širom svijeta, pa mi je bilo važno spakirati što više autentičnih, moćnih značajki stvarnog vozila u LEGO Technic repliku. Nadam se da će LEGO obožavatelji i ljubitelji vozila uživati ​​u svim aspektima, uključujući ovjes, vitlo i na koncu dizajn, koji smo razvili zajedno s nadarenim dizajnerskim timom Jeepa. ”

foto: LEGO