Novi Peugeot 508, osvježeno lice i doza tehnologija, stiže na ljeto!

Peugeot

Osvježeni 508, dostupan je odmah kao limuzina, SW i Peugeot SPORT ENGINEERED, francuska marka otkriva novi dizajn za svoje vrhunske siluete. Prednji kraj je inovativan s još više dinamike i u srcu nosi novi amblem marke.

Novi 508 dobiva novo doba marke. Ovi modeli imaju novi prepoznatljivi sustav osvjetljenja s tri kandže na prednjoj strani. Integrirana su u iznimno tanka Matrix LED prednja svjetla sa svojim jedinstvenim dizajnom koji je ugrađen u sve verzije.

Novi Peugeot 508, osvježeno lice i doza tehnologija, stiže na ljeto! 25
Foto: Peugeot

Na stražnjoj strani, nova LED svjetla uključuju prepoznatljivi dizajn s 3 kandže s pomičnim pokazivačima.

” Peugeot pojačava svoj tehnološki identitet radikalnim karakterom novog 508. Ultratanka prednja svjetla i potpis s 3 kandže dio su rešetke koja se stapa s branikom”. kaže Matthias Hossann.

U novom putničkom prostoru modela 508 i 508 SW postoji jasan pomak prema višim cijenama s naglaskom na kvalitetu i modernost materijala korištenih u novim presvlakama, kao i na novu, aerodinamičnu kontrolu mjenjača za bolje iskustvo i veću ergonomiju.

Novi Peugeot 508, osvježeno lice i doza tehnologija, stiže na ljeto! 26
Foto: Peugeot

Na novom 508, PEUGEOT i-Cockpit može se pohvaliti s još više tehnologije. Zahvaljujući novom Peugeot i-Connect Advanced infotainment sustavu opremljenom središnjim zaslonom visoke razlučivosti od 10 inča, povezanom navigacijom, glasovnim prepoznavanjem prirodnog jezika, bežičnom vezom i bežičnim ažuriranjem.

Novi Peugeot 508, osvježeno lice i doza tehnologija, stiže na ljeto! 27
Foto: Peugeot

508 predstavlja najbolje od marke u smislu užitka u vožnji i udobnosti, naravno nadopunjenih sustavima pomoći u vožnji koji pružaju sigurnost i mir. To uključuje: Night Vision, koji upozorava vozače na životinje, pješake ili bicikliste na traci prije nego što se pojave na dugim svjetlima. Zatim poluautonomna vožnja razine 2, koja se sastoji od Adaptive Cruise Control sa Stop and Go i Lane Keeping Assist, HD kamere za pomoć pri parkiranju i kontrolirani ovjes s 3 načina rada (Normal, Comfort i Sport).

Paleta motora koji pokreću nove Peugeot 508 i 508 SW uključuje dvije hibridne verzije s punjivom baterijom, novu verziju od 180 KS i 225 KS, benzinsku verziju od 130 KS i dizelsku verziju od 130 KS. Svi motori kombinirani su s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem EAT8.

Nositelj standarda neo-performansi, 508 Peugeot SPORT ENGINEERED plug-in hibridna verzija ima 360 KS i pogon na 4 kotača.

Za novi PEUGEOT 508 bit će dostupno 7 boja, uključujući 3 nove:

Okenite bijela(nova boja),
Eclipse Blue (nova boja),
Titan siva (nova boja),
Selenium Grey (sada dostupno na svim verzijama),
Artense Grey,
Eliksir crveni,
Perla Nera crna.

Novi PEUGEOT 508 i 508 SW bit će dostupni u 3 razine opreme- VABITI, GT, Sport Engineered s pogonskom top izvedbom.

Foto: Peugeot