Bentley Flying Spur u Mansory izdanju dokaz je kako luksuzne krstarice mogu biti još ekskluzivnije!

bentley flying spur by mansory is surprisingly restrained

Mansory, tvrtka za tuning luksuznih automobila “rođena” je 2001. godine, a u 19 godina koliko postoji etabolirala se kao jedna od najjačih kada su u pitanju luksuzni automobili. Nova dorada za Bentley Flying Spur svakako nije izuzetak…

Bentley Flying Spur jedna je od najluksuznijih limuzina današnjice. Ovo ekskluzivno vozilo pruža uslugu najbogatijim pojedincima s beskonačnim mogućnostima prilagodbe kako bi ispunili apsolutno svaku želju kupca. No, Mansory je to sve odlučio podići na slijedeću stepenicu.

bentley flying spur by mansory is surprisingly restrained

Flying Spur ispod poklopca motora krije 6,0-litreni twin-turbo W12 motor koji proizvodi 626 konjskih snaga i sposoban je katapultirati ovu ogromnu cestovnu jahtu od 0 do 100 u nevjerojatnih 3,8 sekundi. Bentley nudi mnoštvo luksuznih prilagođavanja i beskrajnih komada interijera izvedenih u koži i drvetu, ali oni ne mogu učiniti da Flying Spur izgleda uzbudljivije od ovoga sad. Tu nastupa ekipa iz Mansoryja.

bentley flying spur by mansory is surprisingly restrained

Detalji obojeni u crno te karbonski dijelovi na difuzoru jedan je od karakterističnih potpisa Mansorya što će razveseliti mlađu populaciju koja će izabrati ovaj automobil. Također, tu je i novi dizajn aluminijskih naplataka veličine 21 inča. Također, dizajn interijera ostao je nepromijenjen, no detalji poput najskupljeg drveta te kože u dijamantnom uzorku plijene pogled i čine kabinu još malo luskuznijom (premda je i po “defaultu” nevjerojatno luksuzna).

bentley flying spur by mansory is surprisingly restrained

Premda cijena nije poznata, jedno je sigurno, poprilično skup Flying Spur zahvaljujući Mansoryu postat će još i skuplji…