Autoto novi je pouzdani izbor za kupnju rabljenog vozila na domaćem tržištu

Autoto

Autoto je na hrvatskom tržištu aktivan tek nekoliko godina i u tom periodu je postao jedan od vodećih prodavatelja pouzdanih i sigurnih rabljenih automobila…

S preko 11 brandova i velikim brojem vozila u ponudi, Autoto pokriva sve potrebe kupaca rabljenih vozila, kontinuirano održavajući visoke standarde sigurnosti.

Autoto je pripremio atraktivnu ponudu financiranja u kojoj kupci mogu nabaviti gospodarska vozila već od 429 kuna mjesečno, a osobna vozila već od 607 kuna mjesečno.

Osim vrhunskih cijena, Autoto nudi isporuku vozila odmah, detaljan pregled vozila u 137 točaka i dvogodišnje jamstvo ili na 24.000 kilometara.

Svaki automobil u Autoto ponudi prolazi dezinfekciju i detaljan pregled 137 sastavnih točaka s kojim se dobiva precizan uvid u stanje automobila.

Autoto

Svi zainteresirani i potencijalni kupci uvijek dobivaju najtočnije podatke o automobilu jer je misija Autoto auto kuće stvoriti osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom pa iz tog razloga Autoto svakom kupcu omogućuje 30 dana ili 1000 km bezbrižnje vožnje kako bi se sam kupac u potpunosti uvjerio u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila. Ukoliko kupac za vrijeme prvih 30 dana uoči nedostatak na kupljenom automobilu, Autoto u potpunosti snosi trošak otklanjanja opravdanih kvarova.

Ponuda vrijedi za kupnju vozila sa zalihe. Količine su ograničene.

Sva vozila iz Autoto ponude dolaze s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24 tisuće kilometara, a više detalja o Autoto ponudi se može pronaći na njihovim web stranicama.