Aston Martin DBX by Lumma Design nova je zanimljivost u tuning svijetu!

aston martin dbx by lumma design

Premda je Aston Martin jučer objavio kako će se za novi DBX i njegov tuning pobrinuti interna Q divizija, Lumma Design pripremila je poseban paket za 20 sretnika…

Lumma Design tuning stručnjaci poznati su po modificiranju automobila njemačkih proizvođača, no ovo je svojevrsni presedan s obzirom na to da su odlučili počastiti Aston Martin DBX sa svojim preinakama.

Novost je novi dizajn prednjeg branika sa “lip” spojlerom te otvori za zrak na poklopcu motora. Maska je presvučena u crnu boju te karoserija obiluje karbonskim dijelovima. Tu su i novi bočni pragovi što dodatno doprinosi mišićavom izgledu SUV-a, a tu je i crvena kontrastna crta.

aston martin dbx by lumma design

Aluminijski naplatci sa pet dvostrukih krakova veličine 20 inča također čine ponudu za ovaj model, a stražnji je dio obogaćen dijelovima načinjenim od karbona, što čini stražnji spojler te difuzor. Četiri ispušne cijevi su obojane u crvenu boju neovisno o boji automobila. Također, karbonskih umetaka ne fali ni u unutrašnjosti, pa je DBX dobio karbonske papučice te umetke na volanu.

aston martin dbx by lumma design

Premda cijene za ovaj tuning paket još nisu poznate, Lumma Design je odlučila kako će ukupno 20 primjeraka dobiti njihov tretman, što će dodatno povećati efekt luksuza na ovom SUV-u. Isporuka modela planirana je zadnji kvartal ove godine.