Primafrio Group kupila čak 1.300 DAF XF 480 Super Space Cabs tegljača

DAF XF  Super Space Cabs Primafrio Group

Na temelju izvrsne pouzdanosti u radu i učinkovitosti goriva, vodeća španjolska transportna tvrtka Primafrio Group ponovno je izdala veliku narudžbu prema DAF Trucks, a ta narudžba iznosi čak 1.300 primjeraka XF 480 Super Space Cab kamiona.

Narudžba flote bit će predana prema rasporedu isporuke koji će trajati do kraja 2023. Prva serija od 400 kamiona upravo je puštena u rad na rutama logističarskog giganta diljem Europe.

Od svog osnutka početkom 1960-ih, Primafrio Group razvila se u vodećeg prijevoznika, sa specijalizacijom za rukovanje hladnom i smrznutom hranom i robom visoke vrijednosti. Organizacija je među najbrže rastućim prijevozničkim tvrtkama u Europi. Sjedište Primafrio Grupe je u Murciji, a podružnice su u Andaluziji, Kataloniji, Baskiji i Lisabonu, kao i u Francuskoj i Njemačkoj. Moderni sadržaji uključuju vrhunska klimatizirana skladišta koja kupcima pružaju širok spektar logističkih usluga s dodanom vrijednošću. Vozni park Primafrio Group uključivat će 900 vozila DAF do kraja 2020. godine.

„2016. godine sklopljen je prvi ugovor o isporuci 1.000 DAF-ovih kamiona za Primafrio Group, od kojih je prvih 300 vozila pušteno u pogon sljedeće godine. Svakodnevna praksa pokazala je da ova vozila postavljaju mjerila pouzdanosti, učinkovitosti potrošnje goriva i udobnosti vozača ”, komentirao je José Esteban Conesa, izvršni direktor tvrtke Primafrio.

“Nova narudžba dio je našeg plana obnove voznog parka koji će nam omogućiti da imamo vozila s najnovijim naprednim tehnologijama.”

DAF XF  Super Space Cabs Primafrio Group

“Novom narudžbom ojačali smo naš i ovako izvrstan profesionalni odnos s DAF-om”, dodao je José Esteban Conesa. „Kroz 1.300 DAF kamiona XF Super Space Cab možemo dodatno poboljšati profitabilnost i učinkovitost na našim rutama. Uz to, CO2 otisak flote Primafrio Group smanjit će se vrlo učinkovitim tegljačima. XF. DAF XF odgovara našoj poslovnoj filozofiji: to je vrlo pouzdan kamion koji jamči pravovremenu dostavu, kao i sigurnost i izvrsnu udobnost za naše vozače. ”

„Činjenica da se vodeći prijevoznici poput Primafrio Grupe odlučuju za DAF XF na temelju vlastitog dugogodišnjeg iskustva, veliko je priznanje pouzdanosti, učinkovitosti i udobnosti kamiona“, dodao je Richard Zink, direktor marketinga i prodaje i član upravnog odbora DAF Trucks.

„Osim toga, ova narudžba naglašava pozitivne osjećaje tržišta: potražnja za prijevozom vraća se natrag. Sretni smo što možemo podržati prometnu industriju visokokvalitetnim kamionima. ” zaključio je Zink.

foto: DAF