Preko granice po dijelove, Auto kuća Bošnjak svojom ponudom privlači kupce

Auto kuća Bošnjak Široki Brijeg

Auto kuća Bošnjak potvrđuje kako se uspjeti može i u ovim krajevima, uz puno uloženog truda i kvalitetnu uslugu. Poduzeće iz Širokog Brijega postao je vodeći uvoznik i distributer karoserijski dijelova, vjetrobranskih stakala i automobilski hladnjaka…

Odlazak u shopping preko granica našim ljudima nikada nije bio strani pojam. Za dobro i povoljno proći nije problem napraviti i koji kilometara više. No, uz mogućnost dostave i takve navike se lagano mijenjaju. Trebate neki dio za svoj automobil hitno i doslovno odmah? Auto kuća Bošnjak dokazuje kako se dostava može stvarno izvršiti unutar 24 sata.  S poslovnom i distributivnim centrom u Širokom Brijegu, ova rastuća tvrtka raspolaže sa širokim asortimanom proizvoda za sve vrste automobila. Golemi skladišni kapaciteti nude velike zalihe najšireg spektra robe.

Auto kuća Bošnjak

Uz svoje sjedište Auto kuća Bošnjak ima svoje poslovnice  i u – Banja Luci, Kiseljaku i Mostaru.

Auto kuća Bošnjak je glavni uvoznik tvrtke Guardian koja se bavi proizvodnjom stakla u cijelom svijetu kako u građevinskoj industriji tako i u automobilskoj industriji. Osim Guardiana, zastupljeni su još – Saint Gobain, Pilkington i XYG, koji nude stakla za sve vrste vozila.

Auto kuća Bošnjak dijelovi

Također možemo reći da uz tvrtku Prasco koja je glavni izvoznik i distributer karoserijski dijelova u Europi, tvrtka Auto kuća Bošnjak posluje kao vodeći distributer ovog giganta za područje Bosne i Hercegovine. Bošnjak, koji na tržište stavlja preko 20.000 artikala, aktivno zastupa i španjolski Phira, nizozemski TYC za zamjenska svjetla ili kako se kod nas voli još reći – farove. Posebno ćemo izdvojiti i najnoviji dodatak u bogatoj ponudi, a to su kraljevi vidljivosti iz Hrvatske i već jako dobro poznate – Erfolg LED žarulje.

Talijanski I.S.A.M donosi čitav spektar rezervnih dijelova, kao i Magneti Marelli, Valeo, Klokkerholm, DEPO i mnogi drugi.  Važno je napomenuti kako su svi navedeni proizvođači posjeduju TÜV certifikate.

Ovakve priče su dokaz kako povoljno, ne znači tek solidno ili prosječno. Bošnjak već sutra možda iznenadi s novom lokacijom i novitetima u ponudi…