Rimac Nevera krenula s isporukama, nakon Londona sad i u Americi!

Rimac Nevera prva isporuka Amerika
Foto: Rimac Automobili

Rimac Automobili odradili su prvu isporuku hiperautomobila Nevera u Sjedinjene Američke Države, kojeg će vlasniku osobno predati Rimacov zastupnik iz New Yorka, Manhattan Motorcars, uz Rimac tim.

S brojnim drugim primjercima namijenjenim za tržište SAD-a, koji su u proizvodnji ili čekaju proizvodno mjesto u vrijeme ove inauguralne isporuke, Nevera je već ostavila neizbrisiv trag u Sjedinjenim Državama, postavši najtraženije tržište na svijetu za Rimac.

Prvi Rimac Nevera koja je stigla na američko tlo dolazi u boji Gunpowder Grey (siva), u kombinaciji s Gunmetal Infinitus kotačima i sjajnim crnim čeljustima. Unutrašnjost prikazuje puni stil presvlaka od alcantare sa suptilnim zelenim detaljima.

Rimac Nevera krenula s isporukama, nakon Londona sad i u Americi! 25
Foto: Rimac Automobili

“SAD je često vodeći u svijetu kada je riječ o prihvaćanju novih inovacija u automobilskim performansama. Svjedoci smo ovog fenomena s Neverom jer američki kupci hrle kako bi osigurali svoje mjesto u povijesti. Čestitamo našem prvom američkom kupcu, koji je znao prepoznati golemi potencijal Nevere tijekom njezina ranog razvoja. Sada su nagrađeni nevjerojatnom čašću da budu inauguralni vozači Nevere u SAD-u i ponosni vlasnici cestovnog automobila s najbržim ubrzanjem na svijetu.” rekao je Hendrik Malinowski, komercijalni direktor Bugatti Rimac.

“Počašćen sam što sam osobno isporučio vozilo prvom američkom klijentu. Kako sve više ljudi svjedoči nevjerojatnim performansama i revolucionarnoj tehnologiji Nevere, vidimo sve veći broj entuzijasta koji se prijavljuje i raspituju o mogućnostima da postanu rani korisnici i ponosni vlasnici takvog vozila koje definira tržište. Želio bih se od srca zahvaliti Brianu Milleru, vlasniku Manhattan Motorcarsa, na njegovoj nepokolebljivoj podršci od 2017. godine. Zajedno pišemo novo poglavlje u povijesti automobila.” govori Roni Kert, voditelj prodaje Bugatti Rimac.

Nevera je nedavno certificirana kao ultimativni hiperautomobil koji ruši rekorde, oborivši 23 rekorda ubrzanja i kočenja u jednom danu. Posebno je dojmljivo 0 km/h -400 kmh – 0 km/h, u 29,93 sekunde.

Rimac Nevera krenula s isporukama, nakon Londona sad i u Americi! 26
Foto: Rimac Automobili

“Čast nam je isporučiti prvu Rimac Neveru u zemlji. Blisko smo surađivali s timom Rimac Automobili u Hrvatskoj kako bismo razvili proces koji osigurava da kupčevo iskustvo svjetske klase s nama ne završi čim se odveze svojim automobilom. Imamo ekskluzivne događaje, personaliziranu uslugu i tim koji su obučili i ocijenili Rimac inženjeri u Hrvatskoj kako bismo osigurali da posjedovanje Nevere bude potpuno i bezbrižno iskustvo.” zaključio je ponosni Paul Dumont, direktor Manhattan Motorcars.