Peugeot je pripremio posebnu ponudu za program lakih gospodarskih vozila

PEUGEOT PAR   FR

Peugeot je ponudio zanimljivu ponudu za svoj gospodarski program…

Marka Peugeot ima dugogodišnju tradiciju na hrvatskom tržištu. U ponudi ima kompletnu, modernu i raznoliku gamu koja nude optimalan omjer cijene, opreme, kvalitete i pouzdanosti, a koja odgovaraju na svaki postavljeni zadatak. Raspon korisnog volumena se kreće od 3,8 m³ za Peugeot Partner do 17m³ za pouzdani i izdržljivi Boxer. Peugeot je pripremio atraktivnu ponudu za kupnju lakih gospodarskih vozila do 30. lipnja 2021. ili do isteka zaliha.

U ponudi su Peugeot Partner, pouzdan, prilagodljiv i modularan bez premca s cijenom već od 99.900 kn bez PDV-a. Rifter Business u ponudi je uz mogućnost 100 % odbitka PDV-a. Peugeot Expert osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, a Peugeot Boxer je vozilo koje udovoljava potrebama svih poslovnih korisnika.

A edit

Dodatni poklon za kupca je besplatna registracija uz kupnju Peugeot police obaveznog osiguranja (u suradnji s Croatia osiguranje d.d.) a sadrži besplatnu prvu registraciju, obavljanje identifikacije novog vozila, postupak registracije u informacijskom sustavu, plaćanje propisanih davanja, ishođenje i ovjeravanje prometne dozvole te registarskih pločica.

U ponudi je posebna ponuda  Peugeot Financiranje putem financijskog leasinga uz 2,5 % te 10% otkupne vrijednosti. Peugeot financiranje omogućuje pravnim osobama kupnju putem operativnog ili financijskog leasinga uz dodatne popust do 8000 kn.