Citroën C3 slavi veliki uspjeh, proizveden milijunti primjerak 3. generacije!

C prodaja driveteam

Treća generacija Citroën C3 stigla je do brojke od milijun primjeraka proizvedenih u slovačkoj tvornici u Trnavi…

Nakon što je pušten u prodaju u studenom 2016., C3 je dao novi zamah francuskom proizvođaču uz novi stilski identitet, koji je prisutan na trenutačnim modelima u gami te uz ispunjenje obećanja danog u pogledu udobnosti, što predstavlja istinski potpis marke Citroën. Kupcima se nudi vozilo snažnog karaktera koje je okrunjeno uspjehom jer je C3 u 2020. godini bio među 7 najboljih vozila na svom tržištu u Europi. Također se svrstava u tri najprodavanija modela u svom segmentu na velikim tržištima kao što su Francuska, Španjolska, Italija, Belgija, Portugal, Danska, Slovačka i Bugarska.

Komercijalnim uspjehom potvrdio je svoj status najprodavanijeg modela Marke. Treća generacija modela Citroën C3 svestrani je gradski automobil u koji će se kupci zaljubiti na prvi pogled i koji ima brojne prednosti. Kako bi se nastavila ova uspješna priča, Citroën je 2020. na tom modelu uveo neke inovacije i dodatno istaknuo upravo ono što ga čini jedinstvenim i privlačnim: samouvjeren stav istaknut je novim vizualnim identitetom prednjeg dijela vozila, ponuđeno je više mogućnosti personalizacije, udobnost je podignuta na vrlo visoku razinu te je uvedena brojna moderna oprema koja olakšava svakodnevnu vožnju.

c citroen poje driveteam

C3 je vozilo koje ćete vrlo lako prepoznati po njegovu jedinstvenom stavu, posebnom vizualnom potpisu te uistinu neobičnom obliku na vrlo stereotipnom tržištu. Radi se o limuzini modernog izgleda koji ulijeva sigurnost i koja ne nalikuje nijednom drugom vozilu u svom segmentu te se ističe vrlo živopisnom osobnošću.

Kada je pušten u prodaju 2016., C3 bio je prvi model koji je svojim kupcima ponudio tako sveobuhvatnu i usklađenu ponudu personalizacije u samom središtu tržišta. To će postati razlikovni element koji će utvrditi položaj marke Citroën u odnosu na ostala vozila iz game .U 2020. novi C3 proširio je mogućnosti personalizacije na gotovo 97 kombinacija vanjskog izgleda kako bi kupci mogli dobiti vozilo koje im najbolje odgovara.

Personalizacija omogućuje svakom kupcu da u potpunosti istakne svoju osobnost i svoj stil uz opcije koje se protežu u rasponu od najdiskretnijeg do najmodernijeg vanjskog izgleda. To je i prilika da klasična boja vozila dobije dodatnu energiju odabirom krova u kontrastnoj boji i/ili obojenim elementima. Svaki kupac može osmisliti C3 u skladu sa svojim željama koji će stoga biti jedinstven i neće biti nalik na ostalih 999 999 primjeraka.

Foto: Citroën Hrvatska (Mario Poje)