Mini Cooper JCW GP od sad uz Manhart nadogradnju, rezultat je spektakularan

MANHART GP F

Manhart, poznata njemačka tuning kuća, odlučila se okušati u tuningu novog Mini Cooper JCW GP, a rezultat je spektakularan…

Manhart, kultna tuning kuća iz Wuppertala dotakla se novog Mini Cooper JCW GP modela koji je upravo krenuo sa svojim isporukama. Naravno, nisu pogriješili. Krenimo redom, Manhart Performance paket kojim je opremljen ovaj automobil sastoji se od sportskog ovjesa (karoserija je spuštena za 15-20 mm), Remus sportskog ispušnog sustava te novih aluminijskih naplataka veličine 19 inča (235/30 R19).

Manhart Mini
(foto: Manhart)

Tu je i crno-zlatna kombinacija boja na eksterijeru, dok će vozača i putnike veseliti obilje brušene kože na sjedalima i drugi sportski detalji, ali i veliki navigacijski sustav te virtualni kokpit.

Manhart Mini
(foto: Manhart)

Ispod haube diše dvolitreni turbobenzinski motor koji zbog ECU tuninga i novog Airtec intercoolera od sad razvija čak 350 KS i 530 Nm, a premda Manhart nije objavio koliko je vremenski odrezao sprint do ‘stotke’, vjerujemo da se veće brojke ispod poklopca motora itekako osjećaju. Prijenos snage vrši se putem automatskog osmerostupanjskog Steptronic mjenjača.

Manhart Mini JCW GP
(foto: Manhart)

Cijena za ovaj tuning paket u Njemačkoj iznosi 3850 eura.