BMW M odjel u završnim testiranjima novih M3 i M4

BMW M i M

Priča se o brojci od oko 500 KS za novu generaciju M miljenika…

BMW M odjel žustro radi na novim generacijama njihovih najpopularniji modela. Uz testove na trkačkim stazama, proces razvoja serije za novi BMW M3 Sedan i novi BMW M4 Coupé ulazi u svoju ključnu fazu. Sa značajnim povećanjem performansi u pogledu prethodnika i M-specifičnim postavkama ovjesa, novorazvijeni redni šestocilindrični motori sigurno neće razočarati, a očekuje se brojka od 500 KS.

BMW M i M

Sveobuhvatne inovacije na području pogona, ovjesa, opruga, prigušivača i tehnologije kočenja zahtijevaju temeljito testiranje, tako BMW svoje novitete priprema i na javnim prometnicama. Najvećim djelom ta testiranja odrađuju u okolici centara BMW grupe u Miramasu, u južnoj Francuskoj, te u švedskom gradu Arjeplog.

Naravno, testiranje nije prošlo bez Nürburgringa, gdje su u najvećoj mjeri proučavali savršenu interakciju između pogonskog djela i ovjesa u svakoj situaciji.

BMW M i M

Nekoliko mjeseci prije njihove svjetske premijere sredinom rujna 2020., dinamički potencijal novog BMW M3 Sedan i novog BMW M4 Coupé već se osjeti.

BMW M i M

Nema sumnje kako će Bavarci ponovno složiti jedan istinski ‘ultimate driving machine’…

foto: BMW