Mercedes-AMG A35 i CLA 35 od sad raspolažu sa Panamericana prednjom maskom!

Mercedes-AMG A 45S dokazao se na Nürburgringu, ali na rekord će još pričekati

Mercedes-AMG je odlučio napokon dati svojim modelima A35 i CLA35 istu Panamericana rešetku koja se koristi na svim ostalim AMG modelima…

Ova uzbudljiva vijest za sve AMG fanatike znači da će se čak i najjeftiniji (nećemo reći najslabiji) Mercedes-AMG modeli mjeriti sa onim snažnijima. Upravo danas ta Panamericana maska označava najsnažnije modele u AMG ponudi.

Svoju je premijeru imala 2018. s modelom AMG GT, a ubrzo je postala tražena roba i na ostalim AMG modelima, od A45 do S63, što u prijevodu znači kako kupci vole vidjeti upravo tu, agresivnu na svojim vozilima.

Što se modela A35 i CLA 35 tiče, ispod poklopca motora ne diše isti, 2.0 turbobenzinac kakav se može pronaći u modelima A45 i CLA 45, već prilagođeni dvolitreni motor iz modela 250 koji nije ručno rađen na proizvodnim trakama u Affalterbachu. No, to ga ne sprječava u performansama, pa sa svojih 306 KS i 400 Nm i dalje se nameće kao odličan izbor svima koji žele uploviti u AMG svijet ‘na budžetu’.

Erfolg LED žarulje
Mercedes-AMG A35 i CLA 35 od sad raspolažu sa Panamericana prednjom maskom!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.