Volkswagen donosi odlične akcije na modele u prodajnim salonima

Volkswagen Taigo R line
Foto: Nikola Jurković

Posebno opremljeni modeli Volkswagen donose više uz znatne uštede. Na raspolaganju su dvije nove linije opreme – 4Life i Life Plus

Volkswagen je pripremio nove posebno opremljene modele 4Life i Life Plus na određenim modelima u svojoj ponudi.

Nastavno na model T-Roc 4Life koji je u kratkom vremenu izazvao veliko zanimanje kupaca, zainteresiranim kupcima dostupan je od danas i model Taigo 4Life. Model Taigo 4Life dostupan je isključivo u kombinaciji sa 1.0 TSI motorom snage 70 kW/95 KS, temelji se na varijanti opreme Life i dodatno sadrži sljedeću opremu: automatski klima uređaj Climatronic s 2 zone regulacije, kameru za vožnju unatrag i grijanje prednjih sjedala. Ušteda pri kupnji modela Taigo 4Life iznosi 2.004,97 Eura, a cijena modela Taigo 4Life je 20.981 Eura.

Uz model Taigo 4Life dostupan je i model Taigo Life Plus, ali raspoloživ i na 1.0 motorima snage do 110 KS. Uštede na modelima Life Plus su do 2.295,21 EUR, a dodatno na serijsku opremu modela Life donosi još i lakometalne naplatke “Bangalore” 6,5Jx17 s gumama 205/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo, sistem centralnog zaključavanja i pokretanja motora bez ključa “Keyless Access” – bez SAFELOCK-a, kameru za vožnju unatrag, paket “Svjetlo i vidljivost” te metalik boju.

Novi T-Cross čiji službeni dolazak u Hrvatsku očekujemo početkom veljače, dostupan je za narudžbu također u liniji opreme Life Plus koju je moguće iskombinirati s motorima snage od 70 kW/95 KS do 110 kW/150 KS.

Dodatno na Life opremu, modeli T-Cross Life Plus donose još i lakometalne naplatke “Bangalore” 6.5Jx17 s gumama 205/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga i stražnje staklo, sistem centralnog zaključavanja i pokretanja motora bez ključa “Keyless Access” bez SAFELOCK-a, kameru za vožnju unatrag, paket “Svjetlo i vidljivost” s Light Assist-om i metalik boju. Model T-Roc uz već postojeći akcijski model 4Life dostupan je i s linijom opreme Life Plus koja donosi još više opreme uz velike uštede. T-Roc Life
Plus u seriji donosi i lakometalne naplatke “Johannesburg” 7Jx17 s gumama 215/55 R17, dodatno zatamnjena bočna stakla straga, sistem centralnog zaključavanja i pokretanja motora bez ključa “Keyless Access” bez SAFELOCK-a, kameru za vožnju unatrag, paket “Assistance” i metalik boju. Sve to uz uštedu od čak 3.264 Eura.

Tri atraktivna modela u kategoriji SUV/CUV donose velike uštede i još su više prilagođeni potencijalnim kupcima.
Uz ta tri modela Volkswagen je pripremio i posebnu liniju opreme Life Plus i za monovolumen Touran koji se temelji na liniji opreme Comfortline i donosi još i lakometalne naplatke “Salvador” 6,5×17 s gumama 215/55 R17, sistem centralnog zaključavanja i pokretanja motora bez ključa “Keyless Access” sa SAFELOCK-om, kameru za vožnju unatrag, LED glavna svjetla, alarmni uređaj s nadzorom unutrašnjosti vozila, zimski paket, Easy Open i metalik boju. Uštede na modelima Touran Life Plus iznose do 6.642,54 Eura.

Više informacija o akcijskim modelima, novim linijama opreme te mogućnostima financiranja možete saznati kod svih ovlaštenih Volkswagen
partnera.