Tesla model 3 u Manhart tuning izdanju postala TM3 510

MANHART TM  Website

Broj električnih automobila nezaustavljivo raste i gotovo bez prestanka lansiraju se nove serije modela svih proizvođača…

Tesla je jedan od apsolutnih pionira u području električnih vozila. S modelom 3, marka vozila Elona Muska slavi impresivne prodajne uspjehe. Riječi su to kojim opisuje Manhart svoj najnoviji uradak. Međutim, među ljubiteljima benzina električni automobili još uvijek imaju problema jer se smatraju neemotivnima i nemogućima za podešavanje. MANHART Performance sada dokazuje da je to pogrešno mišljenje.

Tesla model 3 u Manhart tuning izdanju postala TM3 510 25

S TM3 510, predstavljena je profinjena interpretacija električnog automobila srednje klase iz SAD-a. Kao i obično, troznamenkasti broj u oznaci daje naznaku performansi vozila: da budemo precizni, pogon hatchback modela stvara ukupnu snagu od 377 kW, odnosno 513 KS. Međutim, ovaj impresivni učinak nije rezultat povećanja snage od strane Nijemaca, već je standardna vrijednost, baš kao i 660 Nm. TM3 510 temelji se na vrhunskoj verziji modela 3 Performance s dva snažna električna motora. Ugrađena je litij-ionska baterija od 82 kWh kao jedinica za pohranu energije.

Tesla model 3 u Manhart tuning izdanju postala TM3 510 26

U međuvremenu, napravili su značajna vizualna poboljšanja: zahvaljujući optimizaciji ovjesa uključujući MANHART opruge za spuštanje od H&R-a, Tesla se znatno približava asfaltu. Osim toga, novi kotači velikog formata posebno kradu pogled. MANHART Barracuda naplatci od 9×21 inča u Platinum sivoj nijansi. Alternativno, boja naplatka može se individualno konfigurirati. Gume su dimenzija 235/30 R21. Karbonski prednji spojler karoseriji TM3 510 daje još upečatljiviji izgled. Ovome je dodan karakterističan MANHART set naljepnica: u ovom slučaju je mat siva i crvena. Stražnja ‘šajba’ i stražnja bočna stakla su zatamnjena.

Posljednje, ali ne manje važno, kočioni sustav i unutrašnjost prikazanog modela također su ostali u standardnom stanju. Međutim, ovdje također možemo ponuditi nadogradnje koje se mogu pojedinačno konfigurirati na zahtjev.

Foto: Manhart