Prekrasna gesta, Peugeot Rifter i Klinika za dječje bolesti Zagreb voze zajedno

Peugeot RIFTER klinika za dječije bolesti

Humanitarne akcije i svako dobro djelo treba posebno istaknuti i uvijek u prvi plan gurati. Najbolji je osjećaj kada se može pomoći. Peugeot je upravo to napravio donacijom…

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za naše male pacijente. Klinika za dječje bolesti Zagreb djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje s brojnom suradnim zdravstvenim ustanovama. U nastojanju da našim malim pacijentima pružimo cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna nam je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama.

Peugeot RIFTER klinika za dječije bolesti
Gotovo cijeli medicinski tim i Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtki P Automobil Import d.o.o. / C Automobil Import d.o.o. nisu skrivali zadovoljstvo…

U svakodnevnoj smo situaciji da naše pacijente moramo opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za naše male pacijente, ali i njihove roditelje. Stoga nam je donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će nam omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport naših pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao ‘bolnica prijatelj svakog djeteta’ u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

Peugeot RIFTER klinika za dječije bolesti

P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey, ujedno i generalni zastupnik marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”. Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza.

Donirani Peugeot Rifter krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.