Porsche 911 u jedinstvenom izdanju, otisak prsta postaje ukrasni detalj!

Porsche 911 u jedinstvenom izdanju, otisak prsta postaje ukrasni detalj!

Porsche Exclusive Manufaktur divizija zadužena je za proizvodnju posebnih i personaliziranih modela. No, iskusni ljudi iz Zuffenhausena podižu program personalizacije na potpuno novu razinu uvođenjem mogućnosti otiska prsta za model 911…

U pokušaju da stvorite u potpunosti personalizirani model 911, vaš otisak prsta može se pretvoriti u grafiku na haubi automobila izravnim načinom ispisa koji je razvio Porsche. U početku je ova opcija ograničena isključivo na haubu, ali kasnije će se ponuditi na drugim područjima karoserije i nećete se morati odlučiti za otisak prsta jer će biti dostupni i drugi dizajni za korisnike.

Porsche 911 u jedinstvenom izdanju, otisak prsta postaje ukrasni detalj! 1

Tvrtka će morati skinuti poklopac motora, a zatim će robot na karoseriju nanijeti biometrijski otisak vlasnika. Nakon toga će se dodati prozirni premaz i tada će se poklopac motora ispolirati kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta laka. Nakon toga, hauba se vraća nazad na automobilu i izgleda nešto kao što je prikazano na slici.

Porsche 911 u jedinstvenom izdanju, otisak prsta postaje ukrasni detalj! 2

Ovakav specifični uzorak personalizacije na laku novog modela 911 stajat će vas oko 8 tisuća eura, a Porsche Exclusive Manufaktur divizija će uskoro započeti s preuzimanjem narudžbi za ovu personalizaciju.