Porsche 911 u jedinstvenom izdanju, otisak prsta postaje ukrasni detalj!

otisak prsta

Porsche Exclusive Manufaktur divizija zadužena je za proizvodnju posebnih i personaliziranih modela. No, iskusni ljudi iz Zuffenhausena podižu program personalizacije na potpuno novu razinu uvođenjem mogućnosti otiska prsta za model 911…

U pokušaju da stvorite u potpunosti personalizirani model 911, vaš otisak prsta može se pretvoriti u grafiku na haubi automobila izravnim načinom ispisa koji je razvio Porsche. U početku je ova opcija ograničena isključivo na haubu, ali kasnije će se ponuditi na drugim područjima karoserije i nećete se morati odlučiti za otisak prsta jer će biti dostupni i drugi dizajni za korisnike.

otisak prsta

Tvrtka će morati skinuti poklopac motora, a zatim će robot na karoseriju nanijeti biometrijski otisak vlasnika. Nakon toga će se dodati prozirni premaz i tada će se poklopac motora ispolirati kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta laka. Nakon toga, hauba se vraća nazad na automobilu i izgleda nešto kao što je prikazano na slici.

low porsche project team direct printing method zuffenhausen training centre  porsche ag

Ovakav specifični uzorak personalizacije na laku novog modela 911 stajat će vas oko 8 tisuća eura, a Porsche Exclusive Manufaktur divizija će uskoro započeti s preuzimanjem narudžbi za ovu personalizaciju.