Opel Grandland odvažan kao Mokka, osvježeni model stiže već na jesen!

Opel grandland cijena prodaja

Iz Rüsselsheima stižu zanimljive novosti, najveći SUV u ponudi prati novu filozofiju marke…

Opel je otkrio novi, osvježeni Grandland. S potpuno digitalnim Pure Panelom, novi model nudi vozaču potpuno drugačije iskustvo u kokpitu. Najveći Opel SUV ima i dodatne tehnologije i sustave pomoći koje su kupci do sada mogu naći samo u vozilima više klase. Pogotovo prilagodljivi IntelliLux LED Pixel Light s ukupno 168 LED elemenata. Tehnologija s Insignije, debitira u SUV-u i postavlja nove standarde u tržišnom sektoru Grandlanda. Isto vrijedi i za Night Vision koji svoju premijeru slavi u Opelu. Sustav otkriva pješake i životinje u mraku na udaljenosti do 100 metara i upozorava vozača. Polu prilagodljivi asistent za integraciju autoceste zadržava Grandland na sredini traka i održava udaljenost do vozila ispred. Dizajniran i proizveden u Njemačkoj, novi Grandland također sadrži Opel Vizor, novo lice marke.

Opel Grandland Hybrid
Opel Grandland (2021)

Opel se također drži svoje strategije elektrifikacije s novim Grandlandom. Kupci moćnih, visoko učinkovitih hibridnih varijanti s priključkom mogu birati između prednjeg ili električnog pogona na sve kotače.

“Grandland će oduševiti nove kupce svojim referentnim tehnologijama i visokotehnološkim interijerom,” kaže Opelov izvršni direktor Michael Lohscheller, “a, naravno, dostupan je i s moćnim hibridnim pogonom. S novim Grandlandom održavamo naš pravac – jasan i odvažan u dizajnu, vrlo učinkovit i, naravno, električan. Novi Grandland u stopu prati vodeću Insigniju tehnologijama.”

Opel Grandland Hybrid cijena
Opel Grandland Hybrid4 – unutrašnjost (2021)

Pojava osvježenog modela u domaćim salonima očekuje se na jesen…

Foto: Opel