Nova Toyota Hilux upravo predstavljena!

Nova Toyota Hilux upravo predstavljena!

Osvježeni Hilux kombinira upečatljiv novi dizajn, hvali se snažnim pogonskim sklopom i poboljšanim performansama na cesti i van ceste uz veću udobnost, poboljšanu opremu…

Već smo pisali, kako je Hilux u dolasku i kako na njegovom razvoju radi ni manje ni više – Fernando Alonso. Sada je nova generacija konačno i otkrivena.

Od svog lansiranja 1968., nezaustavljivi Hilux neprestano je dokazivao svoj neuništivi karakter. Kako u životu kupaca, tako u ekspedicijama, ali i na reliju Dakar 2019. godine.

Nova Toyota Hilux upravo predstavljena!

Hilux se može pohvaliti korisnom nosivosti od 1 tone i mogućnosti vuče do 3,5 tone, a tipovi karoserija ostaju dobro poznati – Single Cab, Extra Cab i Double Cab.

Lice novog Hiluxa potpuno je redizajnirano s novom podebljanom i snažnom trodimenzionalnom rešetkom i naglašenim branikom, što značajno naglašava njegovo prisustvo na cesti i snažan stas.

Ovaj upečatljiv novi vanjski stil dodatno je poboljšan dostupnošću novo dizajniranih prednjih i stražnjih LED svjetlosnih snopova i novih 18-inčnih aluminijski. U konfiguratoru će biti tri nove vanjske boje – Emotional Red II, Dark Blue i Oksid brončana nijansa.

Osvježeni interijer dobio je novi 8-inčni zaslon s informacijskim zabavnim sustavom koji zadržava prisustvo tipki, sve kako bi se poboljšala operativnosti u svim uvjetima vožnje. Poboljšani multimedijski sustav odlikuje brži softver i brzu intuitivnost na zaslonu, uz prisustvo Apple CarPlay i Android Auto za integraciju pametnih telefona.

Nova Toyota Hilux upravo predstavljena!foto: Toyota

Ljubitelji glazbe uživat će uz čak 9 zvučnika, čiji je ozvučenje potpisuje JBL Premium Sound System. Što se tiče ostalih terenskih dodataka, trebali uopće govoriti kako je sve to, naravno, u ponudi.

Novi Hilux vozi uz novi pogonski sklop, tu je sad prisutan novi 2.8-litarski dizelaš od 204 KS i 500 Nm. Ovaj novi motor će ubrzati Hilux od 0-100 km/h za samo 10,0 sekundi (2,8 sekundi brže od aktualnog 2,4-litrenog sklopa), istovremeno održavajući prosječnu potrošnju od 7,8 l/100 km.

Usmjeravajući na najzahtjevnije Hilux kupce s ‘dvostrukim životom’ – posao i aktivnosti u slobodno vrijeme, novi 2.8-litarski pogonski sklop bit će dostupan u izvedbama kabine Extra i Double Cab, s izborom ručnih ili 6-stupanjskih automatskih mjenjača koji su spojeni s pogonom na 4 kotača.

Novi, osvježeni Hilux stiže na jesen, cijena ne bi trebala previše odstupati od aktualnih cjenika…

Erfolg LED žarulje
Nova Toyota Hilux upravo predstavljena!

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.