Nissan X-Trail i službeno se predstavio na prvim test vožnjama u Sloveniji, u Hrvatskoj od 260.057 kuna!

nissan trail

Nissan nastavlja ofenzivu elektrificiranih proizvoda, a najnoviji dodatak u priči je četvrta generacija X-Traila. Prve službene test vožnje za predstavnike medija odrađene su u Sloveniji…

Od predstavljanja X-Traila 2001. godine, više od sedam milijuna jedinica prodano je širom svijeta, što ga čini jednim od najpopularnijih obiteljskih pustolovnih vozila na svijetu.

Za ovu novu iteraciju, Nissan se oslonio na dobro uspostavljenu DNK koja se proteže kroz sve tri prethodne generacije X-Traila: robustan, SUV stil s naprednom tehnologijom, fleksibilnom upotrebom i naprednim pogonskim sklopom s mogućnostima pogona na sva četiri kotača. Novi X-Trail bit će dostupan u konfiguracijama s pet i sedam sjedala, nudeći praktičnu opciju za dane izlaska s proširenom obitelji ili prijateljima.

Zahvaljujući novoj Alliance CMF-C platformi, koja predstavlja napredni inženjering, inovacije i naprednu tehnologiju, novi X-Trail ponovno će podići ljestvicu u segmentu crossovera. Kupci s ukusom za avanturu uživat će u poboljšanim dinamičkim performansama i naprednim tehnologijama elektrifikacije koje nudi nova generacija X-Traila. Svoje talenete demonstrirao je u Sloveniji…

“Zamjena i dolazak nove ikone kao što je X-Trail ogromna je odgovornost. Etablirao se kao vozilo u kojem obitelji mogu dijeliti avanture, tako da znamo što naši kupci cijene. Za četvrtu generaciju X-Traila dat ćemo im kapacitet za avanturu, s naprednim elektrificiranim pogonom na sve kotače, u kombinaciji s intuitivnom i praktičnom tehnologijom,” rekao je Francois Bailly, viši potpredsjednik, glavni direktor za planiranje, za Nissanovu regiju AMIEO.

Više o tehničkim novostima vezanim uz X-Trail čitajte ovdje.

Foto: Nissan