Nova Opel Astra je ‘Njemački kompaktni automobil 2023. godine’

Opel Astra nova  premijera p
The new 2021 Opel Astra

Najnovija Opel Astra proglašena je “Njemačkim kompaktnim automobilom 2023. godine” prema izboru – German Car Awards žirija

Neovisni stručni žiri “German Car Awards” izabrao je novu generaciju Astre i Astre Sports Tourer za najbolji automobil kompaktne klase u Njemačkoj, daleko ispred konkurenata u ovom segmentu. Inovativne sigurnosne tehnologije, koje Opel s novom Astrom čini pristupačnima širokom rasponu kupaca u kompaktnoj klasi, uvjerile su 27 automobilskih stručnjaka i novinara u ovaj izbor. Između ostalog, razlog je širok raspon pogonskih sklopova, uključujući elektrificirani plug-in hibrid s kojim vozači Astre po prvi put mogu putovati lokalno bez emisija i posebno odgovorno. Žiri je također pohvalio privlačan, progresivan dizajn zajedno s užitkom u vožnji i omjerom cijene i kvalitete koju nudi Astra. Prestižna nagrada službeno je uručena jučer navečer na svečanosti u Bad Dürkheimu u Njemačkoj.

Nova Opel Astra je 'Njemački kompaktni automobil 2023. godine' 25

“Nagrada za ‘Njemački automobil godine’ u kompaktnoj klasi za Astru i Astru Sports Tourer još jednom pokazuje da najnovija generacija nije samo pravi izazivač, već također ima ono što je potrebno da bude pobjednik u svakom pogledu, “, rekao je Andreas Marx, šef Opela u Njemačkoj.

Foto: Opel