Kia EV6 i službeno dostupna na hrvatskom tržištu, cijena od 259.999 kuna veliki adut?

Kia EV

Sjajne vijesti za ljubitelje električnih automobila. Kia je otvorila rezervacije za narudžbe EV6 u tvornicu u Europi, te odmah doživjela je izniman uspjeh…

Od 30. ožujka do 30. travnja su, uključujući više od 7.300 rezervacija, zabilježili više od 33.000 zainteresiranih za Kijino prvo namjensko električno vozilo s dometom preko 500 kilometara. Zahvaljujući ovako iznimnom odzivu, Kia je za čak 300 % premašila očekivani plan prodaje ovog modela u Europi u 2021. godini.

Rezervacije odsad dostupne i za Hrvatsku – prve isporuke ujesen 2021.
Odsad su rezervacije za EV6 dostupne i u Hrvatskoj. Na modelnoj stranici model EV6 je moguće rezervirati u tri izvedbe: EV6, EV6 GT line i EV6 GT.

digital KIA EV

Kupci će tako svoj EV6 nakon potvrđene rezervacije i uplaćene povratne kapare (750 kn) moći naručiti kod lokalnog zastupnika još prije početka proizvodnje (srpanj 2021.), dok se prve isporuke očekuju već ujesen 2021. godine.

Stranke, koje će do kraja godine uplatiti 750 kn EUR rezervacije, dobit će posebnu povoljnost: pristup mreži za punjenje Ionity za razdoblje od godinu dana. Pretplata Power Package nudit će povoljnije obračunavanje punjenja na svim Ionity mjestima za punjenje diljem Europe (mjesečna pretplata za 13 eura nudi punjenje po cijeni 0,29 EUR/kWh).

Kia EV digital

“Za nas je vrlo pozitivno kada pogledamo u Kijinu budućnost električne mobilnosti s novim EV6 koji je napravljen na našoj namjenskoj platformi za električna vozila (E-GMP)”, rekao je Jason Jeong, predsjednik Kia Europe. “Brojne prijave za EV6 ocrtavaju iznimno zanimanje, stoga smo uvjereni kako će EV6 biti velika uspješnica.”

Ponuda za EV6 u Hrvatskoj već od 259.999 kn
Stranke se kod najbližeg zastupnika za Kia vozila odlučuju za konačnu paketnu i dodatnu opremu svog EV6 kako bi u potpunosti odgovarao njihovom životnom stilu. Uz bateriju kapaciteta 77,4 kWh moći će birat između pogona na 2 (2WD) ili 4 kotača (AWD), a na raspolaganju će bit i još neke dodatne mogućnosti.