HR premijera: Hyundai i20 N i službeno stigao, glasnih 204 KS i atraktivan dizajn jamac su uspjeha

Hyundai i N premijera istra motovun cijena zvuk

U sklopu domaće preznetacije novog SUV modela Hyundai Bayon u Motovunu, domaći zastupnik iskoristio je priliku i iznenadio okupljene s još jednom nenajavljenom premijerom…

Svaki detalj novog Hyundai i20 N naglašava njegov snažan karakter. Aerodinamične linije naglašavaju naš novi dizajnerski jezik “Sensuous Sportiness”, a posebno velik završetak ispušne cijevi donosi simfoniju koja će svakog ljubitelja automobila osvojiti. N odjel opet je napravio ozbiljno dobar posao.

Hyundai i N premijera
Na impresivan način u vinariji Rožanić predstavio nam se novi član N obitelji…

Novi Hyundai i20 N tako smo upoznali u sklopu prezentacije novog Bayona. Iako se radilo, kad je riječ o ovoj maloj raketi, samo o statičnoj prezentaciji, već na prvu smo dobili utisak kako je ovaj model prava vozačka delicija. A tek N detalji i taj zvuk…

Hyundai i N premijera istra motovun cijena zvuk snaga
Stražnji spojler inspiriran je WRC vozilom… (foto: Driveteam.hr)

Možemo samo reći kako su Ford Fiesta ST i Volkswagen Polo GTI dobili ozbiljnog suparnika, koji broji iz 1.6 litrenog turbaka – 204 KS.

Hyundai i N premijera istra motovun cijena zvuk snaga

Pirelli gume razvijene su ekskluzivno za Hyundai i20 N i savršeno se slažu s mat-sivim 18-colnim naplatcima od lakog metala i crvenim kočionim čeljustima s N-logom.

Cijena za domaće tržište još uvijek nije definirana.