Honda ZR-V od nedavno je dostupna i našim kupcima, hibridni SUV po svemu je najbolji u klasi?

Honda ZR-V od nedavno je dostupna i našim kupcima, hibridni SUV po svemu je najbolji u klasi? 25

Honda od prošlog ljeta nudi novi hibridni SUV, a to je ZR-V e:HEV. Prvi primjerci novog modela stigli su i u Hrvatsku…

Potpuno novi ZR-V nudi savršenu mješavinu sofisticiranog stila, praktičnosti i sportskog iskustva vožnje, sve razine ZR-V donose nagrađivani e:HEV puni hibridni sustav kao standard. U 2.0 litrenoj i-MMD varijanti donosi 143 KS i 315 Nm. Brojke koje ne fasciniraju, ali znače više toga – puno ugode i jako dobre potrošačke manire.

Od nedavno pristigli ZR-V dostupan je u nekoliko paketa opreme. Prvi je Elegance, s njime dolazi 18-inčni sivi aluminijske naplatke, prednje i stražnje parkirne senzore, 11 zračnih jastuka, stražnju kameru i audio sustav s osam zvučnika. Zaslon osjetljiv na dodir od devet inča dostupan je u cijeloj ponudi, zajedno s Honda Connectom, navigacijom i kompatibilnošću s Apple CarPlay / Android Auto, uz digitalni zaslon s instrumentima od sedam inča iza kožnog upravljača.

Sportske izvedbe, poput ove s YouTube kanala CARiNIK, snimljene na Jankomiru, dolaze s jedinstvenim prednjim branikom i maskom hladnjaka. Sport paket (oko 48.000 eura) donosi i sjajno crne retrovizore i obrube prozora, mat crne kotače i unutarnji obrub u kombinaciji tkanine i sintetičke kože. Sportske papučice, ambijentalna LED rasvjeta, vrata prtljažnika s električnim upravljanjem bez ruku, bežično punjenje i dodatni USB priključci također su standardni.

Honda ZR-V od nedavno je dostupna i našim kupcima, hibridni SUV po svemu je najbolji u klasi? 27

Model Advance ima kožna sjedala s perforiranim umetcima i srebrnim šavovima, grijani kožni upravljač, panoramski krovni otvor i sjajno crne i dijamantno brušene naplatke. Kupci koji se odluče za vodeći model ZR-V također imaju koristi od vrhunskog zvučnog sustava BOSE s 12 zvučnika, multiinformacijskog zaslona od 10,2 inča i potpuno novog head-up zaslona (HUD) od šest inča.

Honda ZR-V od nedavno je dostupna i našim kupcima, hibridni SUV po svemu je najbolji u klasi? 28

“ZR-V pruža performanse, udobnost i upotrebljivost koje Hondini kupci očekuju”, tako opisuje novi model Tom Gardner, viši potpredsjednik Honda Motor Europe, te dodaje “S uvjerljivom mješavinom atraktivnog dizajna i visokih razina specifikacija, zajedno sa snažnom, privlačnom dinamikom i naprednim hibridnim pogonskim sklopom”.

Honda je uvijek bila posebna na svoj način, zato bi je voljeli vidjeti puno više na domaćim prometnicama. Tako da za početak, navratite do ovlaštenih Honda trgovaca…