Nova Honda HR-V prvo ide u osvajanje Amerike

Honda HR V  Sport

Elegantan i sportski HR-V više nego ikada s prostranim interijerom, sad dobiva nove kvalitete…

Veća, poboljšanog motora, potpuno nova platforma s neovisnim stražnjim ovjesom za glatku vožnju i čista, visokotehnološka unutrašnjost sa standardnim digitalnim instrumentalnim zaslonom i kompatibilnošću s Apple CarPlay i Android Auto, dovode HR-V do novih razina. Novi HR-V počet će stizati u prodajne salone početkom lipnja.

Nova Honda HR-V prvo ide u osvajanje Amerike 25

Nova generacija HR-V dizajnirana je i konstruirana bez kompromisa. Dulji i širi, udobniji je, ali i sportskiji i zabavniji za vožnju od svog prethodnika, dok ima više prostora za noge na stražnjim sjedalima i jedan od najvećih prtljažnih prostora u svojoj klasi. Za glatkiju vožnju, međuosovinski razmak HR-V-a je produžen, a tragovi su znatno širi, stvarajući atletski stav i poboljšavajući stabilnost. Vodeće sigurnosne značajke u klasi uključuju standardni Honda Sensing, prednje zračne jastuke sljedeće generacije, kao i standardne zračne jastuke za bočne udarce i prednje zračne jastuke za koljena putnika.

‘Nova Honda HR-V upravo je prave veličine za mlade, aktivne kupce koji traže sportsko iskustvo vožnje, te puno prostora i korisnosti za avanturistički bijeg vikendom’, rekao je Michael Kistemaker, pomoćnik potpredsjednika, Honda National Sales, American Honda Motor Co., Inc.

‘Ovaj novi HR-V poželit će dobrodošlicu novoj generaciji kupaca u Hondi, a mi želimo povećati njezinu poziciju lidera u segmentu s mladim kupcima, prvim kupcima i multikulturalnim kupcima.’

Ključne značajke HR-V:
– Standardni 7-inčni digitalni instrumenti uključuju okretomjer, digitalni brzinomjer i multi-informacijski zaslon (uključen zasebni analogni brzinomjer)
– Standardni 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir u boji s Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću
– Dostupan HD 9-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir s bežičnom Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću (EX-L)

Nova Honda HR-V prvo ide u osvajanje Amerike 26
2023 Honda HR-V EX-L

– Temeljen na novoj Honda globalnoj arhitekturi, poput nove 11. generacije Civica
– Novi potpuno neovisni stražnji ovjes
– Veći, osjetljiviji 2,0-litreni motor
– Dostupan AWD u stvarnom vremenu s Intelligent Control
– Nova funkcija kontrole spuštanja uzbrdo standardna u cijeloj ponudi
– Standardni Honda Sensing sustav s novom prednjom kamerom širokog pogleda, novim sustavom za pomoć pri zastoju u prometu (TJA) i prepoznavanjem prometnih znakova (TSR)
– Standardni bočni zračni jastuci za koljena suvozača i stražnjeg suvozača

Foto: Honda