Ford Trucks slavi prvih 5 godina poslovanja u Hrvatskoj

ford trucks u hr

Točno je 5 godina suradnje između tvrtki KAM I BUS IMPORTER d.o.o. i Ford Otosan…

Danas KAM I BUS IMPORTER d.o.o. s ponosom slavi pola desetljeća uspješne suradnje s tvrtkom FORD Otosan.

Usprkos svim izazovima koje je donijela 2022. godina, Ford Otosan nastavlja s proširenjem proizvodnih kapaciteta i održava kontinuitet redovitih isporuka kamiona svojim kupcima.

5 % ostvarenog tržišnog udjela u Hrvatskoj u prva dva mjeseca 2022. godine prolazna su točka na putu ostvarenja cilja od preko 10 % tržišnog udjela u segmentu teških gospodarskih vozila najveće dopuštene mase preko 18 t. Isto tako, raduje nas i rast naše sestrinske tvrtke KAM IN BUS IMPORTER d.o.o. u Sloveniji koja bilježi značajan rast prodaje i plasmane prvih flota vozila.

F-MAX postao je zreo proizvod koji omjerom cijene, kvalitete i potrošnje ima još puno toga za reći u godinama koje dolaze. Trogodišnje tvorničko jamstvo na cjelokupno vozilo bez ograničenja kilometara i najkraći rokovi isporuke na tržištu naš su važan adut. Dodatni adut su i naše šasije i ograničena količina gotovih građevinskih kamiona spremnih odmah za isporuku.
Još jednom zahvaljujemo kupcima koji nam svojom kupnjom, preporukom i prijateljskim savjetom pomažu u daljnjem rastu i razvoju, a sve vas pozivamo da nas posjetite u našem prodajno servisnom centru u Radničkoj cesti 182 te da se i sami uvjerite u pogodnosti koje nudimo.

Foto: Auto Hrvatska