Citroën Hrvatska u još jednoj odličnoj suradnji, novi ambasador marke je Kristijan Iličić

Kristijan ilicic citroen c ambasador putpis madarska driveteam

Hrvatski travel bloger sigurno će na pravi način predstavljati francusku marku, a istovremeno i uživati u udobnosti novog C4 modela…

Kristijan Iličić, ime koje je jako dobro svim ljubiteljima putovanja i onima koji vole vrijeme provoditi na YouTubeu. Čovjek koji je za svoj cilj postavio, posjetiti sve zemlje svijeta, sad je ostvario još jednu odličnu suradnju. U tom cilju, zasigurno će mu pomoći i Citroën. Barem na domaćem terenu i europskom tlu. Da vrijedni Kristijan ne gubi vrijeme, dokazuje i objava iz Mađarske, točnije Pečuha.

Kristijan je u svojoj Instagram objavi opisao i prve dojmove oko novog francuskog modela u njegovim rukama.

Novi Citroën C4 se pokazao odličnim suputnikom cijelo ovo ljeto. Sad smo s njime došli u Mađarsku i mogu potvrditi da je stvarno komforan, ima udobna i široka sjedala što je zaista bitno na dugim relacijama. Jako volim putovati na ovaj način, uvijek sam radije za road-trip nego neke druge varijante prijevoza, pogotovo ako sam osobno za volanom. U Americi sam na 3 road tripa prošao preko 35.000 kilometara i svaki put sam zaista uživao u putovanju. Inače, ovdje u Pečuhu snimamo i promo video za @citroenhrvatska i jedva čekam da vidite što smo napravili.

Ne sumnjamo u daljnju, zanimljivu suradnju i s nestrpljenjem očekujemo ovaj promotivni video.

Foto: Kristijan Iličić (privatni album)