Emil Frey Auto Centar u Splitu otvorio novi prodajno-servisni centar

Emli Frey Auto Centar Split

Emil Frey Auto Centar otvorio je u Splitu novi prodajno-servisni centar marke Citroën na adresi Pazdigradska…

U novom centru, Emil Frey Auto Centar Split se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 236 m2 salonskog te 1.126 m2 servisnog prostora.

Emil Frey Auto Centar u Splitu otvorio novi prodajno-servisni centar 25

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u segment te novi Citroën C5 X koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i povišeni položaj SUV-a. Uzvanici su sa posebnim zanimanjem razgledali i ostale modele iz Citroën game vozila.

Emil Frey Auto Centar u Splitu otvorio novi prodajno-servisni centar 26

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio direktor Emil Frey Auto Centra, Marc Zeljko Jurkovic koji je naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra Citroën.

Emil Frey Auto Centar u Splitu otvorio novi prodajno-servisni centar 27

Generalni direktor zastupstva marki Citroën, Peugeot i DS Automobiles, Tomislav Miletić izjavio je kako je marka Citroën s otvorenjem ovog centra još bogatija te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Citroën.

Foto: EFAC