CVS Mobile – najbolji izbor za praćenje vozila i uštedu u poslovanju

CVS Mobile

CVS Mobile je poduzeće za pronalaženje, razvoj i inženjering informacijskih rješenja i usluga…

Osnovna misija sistema CVS Mobile je upravljanje voznim parkovima s jasnim ciljevima, a to su – smanjenje troškova upotrebe vozila, povećanje kvalitete i sigurnost u pružanju usluga.

U prvom redu, tu se misli na najnapredniju tehnologiju, GPS-praćenje, navigaciju u vozilu, komunikaciju između vozača i dispečerskim centrom i telemetrijski prijenos podataka o stanju vozila.

Omogućava neprekidno praćenje podataka o lokaciji vozila i o njihovom statusu i omogućava različite oblike komunikacije s vozilom i vozačima.

Upotreba praćenja omogućava veću brigu za okolinu i osigurava optimalnu iskoristivost vozila u vašem voznom parku. Racionalnija upotreba goriva i nadzor nad vozilima omogućava još veće uštede goriva i manje emisije štetnih plinova.

Aplikacija osim što je brza i jednostavna za upotrebu. Omogućava vam stalni i efikasan nadzor na preglednoj karti svijeta, gdje se precizno prikazuje trenutna lokacija, smjer i brzina vožnje odnosno trajanje pauze svakog vašeg vozila.

Treba naglasiti, kako aplikacija omogućava arhivski pregled prijeđenog puta za izabrano vrijeme – u satima i danima – i za svako vaše vozilo.

Povijest podataka o prijeđenom putu vozila i o njihovim statusima kao što su pauze, odmori, dolasci, odlasci, točenje goriva, utovar ili istovar robe, možete pogledati na mapi ili da određene informacije upotrijebite za različite analize u okviru željenog vremenskog razdoblja.

S detekcijom neplaniranih pauza, prevelikog broja kratkih pauza, neučinkovitost putovanja, prevelike potrošnje gorive…

CVS nudi i druge opcije. Putem inteligentnog višejezičnog terminala, s ekranom osjetljivim na dodir, omogućava navigaciju vozača i efikasno rješenje za neograničenu pismenu komunikaciju s vozačima ili između vozača.

Komunikacijski terminal Genius 2 omogućuje jednostavno i neograničeno komuniciranje između vozila te vozila i disponenata. Treba naglasiti, kako transportna poduzeća u međunarodnom transportu mogu smanjiti troškove mobilnog telefona do 80%.

Dakle, za mirno i profitabilno poslovanje – CVS je izbor broj 1.