Cupra Formentor uz ABT paket do novog ispuh i više snage

ABT CUPRA Formentor

ABT Sportsline nadogradnja dostupna je za atraktivni CUPRA model od početka godine…

Formentor VZ 2.0 TSI od sada ide i zvuči još bolje. Uz ABT Engine Control osim dodatnih 60 KS, njemačka tuning kuća osigurala je i još bolju simfoniju. Formentor u ABT režiji tako broji 370 KS, ali i pruža zvuk koji odgovara temperamentu ovog modela. Najveći svjetski specijalist za tuning dijelove i performanse, kada su automobili iz VW Grupe u pitanju isporučuje novi ABT ispušni sustav od nehrđajućeg čelika.

ABT CUPRA Formentor

 

Dojmljive 4-cijevne završne cijevi u elegantnoj mat crnoj boji imaju impresivni promjer od 102 mm. Logotip tvrtke krasi završne cijevi i naglašava pažnju na detalje bavarske radione. Mukotrpno dizajnirane i testirane komponente ispušnog sustava čine dolazak Formentora još goropadnijim akterom u prometu.

No, nije samo zvuk ono što ABT ekipa nudi. Tu su i ABT opruge, koje spuštaju vozilo dodatnih 35 mm u cijelosti. Vatreni izgled Formentora može biti iscrtan sveobuhvatnom ponudom dizajna naplataka. Na primjer, 20-inčni Sport GR, koji je dostupan u mat ili sjajnoj crnoj boji.

ABT CUPRA Formentor

Ukupna cijena ovog paketa iznosi 7.590 eura. Zanimljiva opcija na koju bi se mnogi vlasnici ovog modela mogli odlučiti. Što će tek biti kad se pojavi VZ5 izvedba, najsnažnija Cupra uopće od 390 KS…

Foto: ABT