Auto klub Vrbovec vraća tuning scenu u život, rezervirajte 22. svibnja za sebe i svog limenog ljubimca

AK Vrbovec

Ovo je prvi pravi događaj ovakvog tipa pod organizacijom uslijed ere pandemije. Uz strogo pridržavanje mjera, očekuje se veliki broj ljubitelja automobila. Biti će ovo odlična prilika za uživati u dobrom društvu i još boljim limenim ljubimcima…

Ljubitelji tuninga i općenito automobila, stiže vaših pet minuta. Možete krenuti s odbrojavanjem. Točnije, brojanjem dana do 22. svibnja, kada će se održati drugi službeni event organiziran od strane Auto kluba Vrbovec.

AK Vrbovec

Tuning event bit će mjesto zaljubljenika u automobile, a sve će se održati na lokaciji Brdo 10, u Vrbovcu. Preciznije, na parkiralištu osnovne škole Marije Jurić Zagorke.

Auto klub Vrbovec je na prvom susretu oduševio odličnom organizacijom, a sad se očekuje još bolja atmosfera i još veći broj sudionika. Zasigurno je mnogima nedostajalo ovako nešto.

Cijeli događaj će osim obilja dobre zabave biti zamišljen kao promocija oktanskog svijeta.

AK Vrbovec

No, da ne prođe sve samo u razgledavanju, pobrinuli su se organizatori. Tako će sudionici imati prilike dokazati se da su najbolji u nizu različitih kategorija – “Style” (17 kategorija), “Car limb” (mjerenje visine vozila), “dB” izazov (mjerenje glasnoće ispuha i usisa). Ovdje se možete prijaviti.

Auto klub Vrbovec na ovaj način vraća auto scenu i budi je iz zimskog sna. Pozivamo sve sudionike i gledatelje da se pridržavaju propisanih epidemiološki mjera i budu odgovorni, kako bi se ovaj dugo očekivani susret održao bez problema i kasnije bez posljedica.

PLAN I PROGRAM NATJECANJA:
11:00 – 14:00 – okupljanje izlagača i ocjenjivanje
14:30 – 16:30 – Car Limbo
17:30 – 18:30 – dB natjecanje (ispuh/usis)
19:00 – 20:00 – finale STYLE
20:00 – podjela pehara

INFO: Naknada za sva natjecanja iznosi 100 kn (natjecatelj sam bira u kojim natjecanjima želi sudjelovati).
ZABAVNI PROGRAM
16:30 – 17:00 – Do you even push bro?
17:00 – 17:30 – Speedy Gonzales
18:30 – 19:00 – Tug of War