Alfa Romeo Giulia izdominirala u Njemačkoj, pobrala nagrade u čak tri kategroije

Alfa QV  DT

Alfa Romeo Giulia zauzela je prva tri mjesta na natjecanju, po izboru čitatelja njemačkog magazina SPORT AUTO.

Ograničena serija modela Giulia GTAm osvojila je nagradu u kategoriji „Sedani/karavani serijske proizvodnje s cijenom preko 100.000 eura“ u natjecanju za automobile koji nisu proizvedeni u Njemačkoj.

Po peti put za redom, čitatelji su okrnuli model Giulia Quadrifoglio kao najbolji automobil u kategoriji „Sedani/karavani serijske proizvodnje sa cijenom ispod 100.000 eura“.

Alfa Romeo Giulia Veloce popela se na vrh rang liste za uvozne automobile u kategoriji „Sedani/karavni serijske proizvodnje sa cijenom ispod 75.000 eura“.

Alfa Romeo Giulia osvojila je prvo mjesto u tri kategorije na natjecanju za „SPORT AUTO“ nagradu. Ovaj uspjeh potvrđuje još jednom kako je talijanski sedan jedan od najpopularnijih automobila među ljubiteljima automobila, a tako i pratitelja istaknutog specijaliziranog magazina SPORT AUTO, koji je redovno dodjeljivao nagrade modelu Alfa Romeo Giulia prethodnih godina.

„SPORT AUTO“ nagrada odlično oslikava raspoloženje ljubitelja sportskih automobila u Njemačkoj, gdje je entuzijazam za modelom Alfa Romeo Giulia neprekidan.

Takmičenje za „SPORT AUTO“ nagradu za 2021. ove godine je održano po 29. put. Više od 15.400 čitatelja magazina SPORT AUTO iskazalo je svoje mišljenje glasajući u izboru od 234 automobila, u 28 kategorija.

Foto: Alfa Romeo