WRC CROATIA RALLY ove godine u Hrvatskoj se vozi od 20. do 23. travnja, poznate i cijene karata

WRC croatia cijene ulaznica

Ove godine organizatori prestižnog automobilističkog natjecanja visoko podižu ljestvicu – organiziraju najdužu fan zonu uz cijelu trasu natjecanja, a najsretniji kupci ulaznica putuju na  u Finsku na Juha Kankkunen Driving Academy

U prodaji su dnevne ulaznice i kompleti ulaznica za ovogodišnji WRC Croatia Rally koji će se od 20. do 23. travnja održati u pet hrvatskih županija – Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj te gradu Zagrebu.  Novo izdanje ovog adrenalinskog međunarodnog natjecanja donosi i brojne nove pogodnosti za gledatelje i ljubitelje rallyja.

WRC CROATIA RALLY ove godine u Hrvatskoj se vozi od 20. do 23. travnja, poznate i cijene karata 25
Foto: Press (WRC Croatia)

„Ove smo godine posjetiteljima i ljubiteljima WRC Croatia Rallyja odlučili dodatno obogatiti iskustvo uživanja u brzinskim ispitima diljem Hrvatske kroz brojne sadržaje i zanimljivosti. Prostor Fan Zona proširili smo uz cijelu dužinu staze kako bi svi utrku mogli pratiti s još boljih i još sigurnijih pozicija uz dodatnu ponudu“, najavio je predsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia Rallyja Daniel Šaškin.

Od danas je tako u prodaji ograničen broj posebnog Early Bird WRC Croatia paketa unutar kojeg samo 200 kupaca uz sniženu cijenu ulaznica za sva četiri dana natjecanja mogu nabaviti i limitiranu WRC Croatia majicu koju je izradio umjetnik Jan Hrnjak. Mnogi će Hrnjakovo ime prepoznati već na prvu iz kreativnih suradnji koje je ostvario s poznatim svjetskim zvijezdama kao što su Drake, The Weeknd, Kid Cudi i mnogi drugi. Cijena ovog kompleta ulaznica je 55 eura.

„Nama je svaka kupljena ulaznica velika i potrebna podrška jer ovo je iznimno financijski zahtjevan događaj. Kupnjom kompleta ulaznica,  dobivate mogućnost pristupa svakoj od Fan Zona koje će ove godine biti postavljene gotovo cijelom dužinom svih natjecateljskih trasa. Također, komplet ulaznica omogućuje i ulaz u servisno parkiralište gdje se okupljaju najbolji svjetski rally vozači“, pojasnio je Šaškin.

Uz navedeni posebni paket ulaznica dostupne su i dnevne ulaznice po cijeni od 10 eura te četverodnevni kompleti po 30 eura. Osim ulaza u sve Fan Zone uz brzinske ispite, sve ulaznice vrijede i za servisno parkiralište. Redovne ulaznice dostupne su u online prodaji putem sustava ulaznice.hr, a sve vlasnike ulaznica očekuje i velika WRC nagradna igra.

„Zahvalni smo našoj publici i svim ljubiteljima rallyja na njihovoj podršci. Želja nam je da rally zajednica u Hrvatskoj još više naraste i trudimo se to postići kroz samu kvalitetu natjecanja ali i brojne novosti koje uvodimo iz godine u godinu. U znak zahvale za sve kupce naših ulaznica organizirali smo i nagradnu igru za njih. Svaki kupac ulaznice sudjeluje u izboru za jednu od nagrada. Nagrade su između ostaloga i odlazak na Juha Kankkunen Driving Academy u Finsku ove godine, zatim rally vožnje s našim domaćim vozačima u drugoj polovici ove godine te brojne druge utješne i zabavne nagrade“, najavio je Šaškin.

WRC CROATIA RALLY ove godine u Hrvatskoj se vozi od 20. do 23. travnja, poznate i cijene karata 26

I ove će godine servisno parkiralište, ceremonijalni start i ciljna rampa biti u Zagrebu, a veći dio brzinskih ispita odvijat će se u Karlovačkoj županiji. Područje odvijanja rallyja doseže do Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije na sjeveru, preko Zagrebačke, do Primorsko-goranske županije na zapadu. WRC Croatia Rally poznat je po promjenjivom držanju asfalta što predstavlja poseban izazov za posade i timove jer ne postoje idealne gume za takve uvjete. Iz tog razloga hrvatsko natjecanje je iz godine u godinu posebno zanimljivo i uzbudljivo, a podrška publike garancija je popularnosti ovog sporta i jamac nastavka održavanja natjecanja.

Ukupna dužina itinerera iznosi 1650 km, od čega 301 km otpada na brzinske ispite. Dosadašnja dva izdanja WRC natjecanja u Hrvatskoj odlučena su na posljednjem brzinskom ispitu (Power Stageu), a strani mediji hrvatsko su natjecanje već nazvali klasikom. Ovogodišnji itinerer doživio je tek manje izmjene, a zbog toga se na domaćem terenu očekuje još jedna uzbudljiva utrka.