Vozači oprez, ovakve situacije probajte predvidjeti

Vozači oprez, ovakve situacije probajte predvidjeti

Na popularnoj domaćoj Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” pojavio se jedan prilično šokantan video, koji je na sreću prošao bez ikakvih posljedica…

Užurbani ritam života, posebno u gradovima, svakim danom najbolje se očituje u prometu. Velike gužve i nepregledne kolone samo dodatno pojačavaju naglašenost stresa. Ne treba ni govoriti kako to i nije baš idealna kombinacija kad ste za upravljačem vozila. 

Najnoviji video uradak koji se može vidjeti na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” samo potvrđuje kako stalno moramo biti oprezni. Važnost poštivanja propisa više ni ne trebamo naglašavati. No, što kada vam se na označenom, ali nepreglednom pješačkom prijelazu dogodi ovo? Samo pusta sreća je spasila autora ove snimke… Treba se zapitati, kako i sami autori objave navode, kako je moguće da je označeno parking mjesto odmah tik uz prijelaz. Preglednost je u ovom slučaju stvarno upitna.

Zato svi skupa, vozimo još opreznije i zaštitimo ostale sudionike u prometu.

cvs-mobile.com
Vozači oprez, ovakve situacije probajte predvidjeti

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.