Porsche Panamera Platinum Edition, detaljima do još više sportske profinjenosti

Porsche Panamera

Ekskluzivna i elegenatna u jednom, tako se ova Panamera može opisati…

Porsche nudi posebno elegantnu i ekskluzivnu verziju Panamere – Platinum Edition. Kombinirajući diskretne značajke Satin Gloss Platinum dizajna s proširenim popisom standardne opreme, ovo profinjeno posebno izdanje Panamera, Panamera 4 i Panamera 4 E-Hybrid nudi se od ovog mjeseca svim novim kupcima.

Porsche Panamera

Najčešće tražene opcije koje imaju veliku korist za kupca dio su standardnog paketa u Platinum izdanju. To uključuje prilagodljivi zračni ovjes s Porsche Active Suspension Management (PASM), vanjska ogledala s automatskim zatamnjivanjem, LED matrična glavna svjetla s Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), panoramski krovni sustav, Park Assist s kamerom za vožnju unatrag i za hibridne modele , ugrađeni AC punjač sa snagom punjenja od 7,2 kW. Platinum obojeni 21-inčni Exclusive Design Sport naplatci, crne sportske ispušne cijevi, staklo za privatnost, obrube bočnih prozora u crnoj boji visokog sjaja i stražnja svjetla Exclusive Design naglašavaju dinamičnu eleganciju vozila.

VELIKI TEST: Porsche Panamera 4 E-Hybrid: podvojena ličnost luksuzne krstarice predstavlja najbolji spoj brzine i ekonomičnosti

Panamera Platinum Edition jasno je prepoznatljiva izvana po svojim značajkama obojanim isključivo u platinastim bojama: obloge za izlaz zraka iza prednjih kotača, Porsche logo i oznaka modela straga i, na hibridnim modelima, logotip ‘e-hybrid’ sa strana. Osim toga, 20-inčni naplatci Panamera Style u platinastoj boji dostupni su kao opcija.

Porsche Panamera

Luksuzni sadržaji nastavlja se u unutrašnjosti: GT sportski volan, pomoć za promjenu trake, soft close zatvaranje vrata s Comfort Entry opcijom, 14-smjerno električno podesiva komforna prednja sjedala s memorijskim paketom, grijana stražnja sjedala, BOSE Surround Ozvučenje, unutarnji paket od brušenog aluminija u crnoj boji i Porsche grb na naslonima za glavu. Elementi koji su ekskluzivni za ovo posebno izdanje također se mogu pronaći unutra: štitnici pragova vrata izrađeni su od brušenog aluminija u crnoj boji i imaju logotip Platinum Edition. Osim toga, svi modeli Platinum Edition standardno su opremljeni analognim satom na nadzornoj ploči.

U Europi je premium oprema dostupna i u odgovarajućim modelima Sport Turismo, dok će u Kini asortiman biti proširen na Executive modele s produženim međuosovinskim razmakom. Model će svoju svjetsku premijeru proslaviti na salonu automobila u Los Angelesu 17. studenog. Isporuke će početi krajem siječnja 2022.

Foto: Porsche