Porsche će svojim kupcima nuditi uvid ‘iza kulisa’ u proizvodnji svojih novih automobila!

porsche proizvodnja

Internetska platforma “My Porsche” postaje još privlačnija; nova funkcija “Iza kulisa” kupcima nudi ekskluzivan uvid u proizvodnju proizvođača sportskih automobila u Zuffenhausenu…

Kupci od sada mogu pratiti kako se njihov naručeni automobil gradi korak po korak. Za modele 911 i 718, Porsche je već instalirao kamere na dvije relevantne stanice proizvodnje i povezao ih s proizvodnim softverom. Naknadno će biti dodatne još dvije kamere, kako bi se upotpunio ovaj zanimljiv proces proizvodnje. “My Porsche” je centralizirani portal za kupce za vlasnike automobila koji svodi svu ponudu i usluge dostupne za pojedine automobile.

“Porsche vjeruje da će svojim kupcima pružiti visoko iskustvo personalizacije od samog početka – to sad uključuje i vrijeme tijekom kojeg čekaju svoj automobil”, kaže Robert Ader, potpredsjednik Porsche odijela za odnose s kupcima.

Aplikacija će prvo biti dostupna novim kupcima automobila iz SAD-a, Njemačke, Velike Britanije, Kanade, Švicarske te Španjolske. Ostala tržišta uslijedit će u narednim mjesecima. Uz fotografije iz proizvodnje, “My Porsche” kupcima pruža dodatne ekskluzivne informacije o svom automobilu, a portal je dostupan i u obliku aplikacije.