Hyundai Bayon novi SUV B-segmenta stiže početkom 2021.

Hyundai Bayon novi SUV B-segmenta stiže početkom 2021.

Hyundai Motor otkrio je ime za novi crossover SUV model…

Bit će to Hyundai Bayon. Dolazak na europsko tržište očekuje se u prvoj polovici 2021. Bayon će biti potpuno novi model i važan dodatak trenutnoj Hyundai SUV ponudi.

“Hyundai se već snažno etablirao na europskom tržištu SUV modela, u smislu širine ponude, kao i uspjeha u prodaji”, kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik marketinga i proizvoda. “Lansiranjem novog, dodatnog modela B-segmenta kao ulazne točke u našu SUV liniju, vidimo izvrsnu priliku da još bolje pokrijemo potražnju europskih kupaca i povećamo našu ponudu u vrlo popularnom segmentu.”

Hyundai Bayon pridružit će se poznatoj postavi, dakle Kona, Tucson, NEXO i Santa Fe dobivaju društvo.

Ime Bayon nadahnuto je gradom Bayonne na jugozapadu Francuske. Kako je Hyundai Bayon prvenstveno europski proizvod, Hyundai ga je odlučio nazvati po europskom gradu. Smješten između atlantske obale i planina Pirineji, francuski je grad izvrsno mjesto za one koji uživaju u aktivnostima poput jedrenja i planinarenja, uklapajući se u životni karakter novog modela.

foto: Hyundai

Erfolg LED žarulje
Hyundai Bayon novi SUV B-segmenta stiže početkom 2021.

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.