Jasmina Pecotić, ime koje Citroën, DS i Peugeot u Hrvatskoj čini još boljim

Jasmina Pecotić Citroen Peugoet DriveTeam

Višestruko nagrađivana gđa. Pecotić primila je ‘Nagradu za odnose s javnošću 2019. godine’…

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodijelio je danas Zlatne plakete zaslužnim pojedincima iz automobilske industrije. Zlatnu plaketu za Odnose s javnošću 2019. godine dodijelio je Jasmini Pecotić, PR Manageru za Citroën, DS i Peugeot u Hrvatskoj.

Žiri sastavljen od uglednih stručnjaka i znanstvenika iz ove industrije svake godine vrednuje trud i nastojanje PR struke da što bolje i kvalitetnije predstavi svoju marku i proizvode hrvatskoj javnosti i medijima, a nagrada je dodijeljena radi uspješnog predstavljanja brendova – Citroën, DS i Peugeot.

Peugeot
Novi Peugeot 2008 od nedavno je dostupan na domaćem tržištu… (foto: Hrvoje Grguljaš)

Inače, Jasmina Pecotić, dobro je poznato ime u domaćem automobilskom sektoru, od 1998. radi kao PR Manager automobilskih marki, a ovo joj je već osma nagrada za najbolji angažman u Odnosima s javnošću, što dovoljno govori o njenom angažmanu i trudu koji ulaže u ovaj posao. Aktivno sudjeluje na brojnim međunarodnim i domaćim prezentacijama, automobilskim sajmovima, te ostvarila profesionalne, uspješne i učinkovite odnose sa kolegama iz struke i hrvatskim novinarima. Dvije godine bila je aktivan član Uprave Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Čestitamo Jasmina!