Peugeot do nove nagrade, Panoramic i-Cockpit osvojio njemačku publiku

Peugeot do nove nagrade, Panoramic i-Cockpit osvojio njemačku publiku 25
Foto: Peugeot

To je već postala tradicija za Peugeot, njihov Panoramic i-Cockpit sad je osvojio Connected Car Award 2023

Novi Peugeot Panoramic i-Cockpit impresionirao je čitatelje Auto Bilda i Computer Bilda u Njemačkoj i dobio nagradu Connected Car Award 2023. u kategoriji “Zabava”. Panoramic i-Cockpit prvi je put predstavljen na novom Peugeot E-3008.

Novi Panoramic i-Cockpit osigurava sigurnu i udobnu vožnju. Sadrži 21-inčni panoramski zaslon visoke razlučivosti koji lebdi iznad upravljačke ploče, novi kompaktni upravljač i individualno konfigurabilne kontrole (i-Toggles) za brzi pristup najčešće korištenim funkcijama.

Panoramski zaslon ugrađen je iznad armaturne ploče sa sustavom za pričvršćivanje koji je nevidljiv iz putničkog prostora, što poboljšava dostupnost zaslona osjetljivog na dodir i vidljivost informacija prikazanih na 21-inčnom panoramskom zaslonu visoke razlučivosti. Na lijevoj strani panoramskog zaslona, ploča s instrumentima iznad upravljača prikazuje sve informacije vezane uz vožnju. Na desnoj strani je zaslon osjetljiv na dodir, koji se može koristiti za upravljanje sustavima grijanja/klimatizacije, navigacije, medija i povezivanja.

Jérome Micheron, direktor proizvoda Peugeot nije propustio prokomentirati ovu vrijednu nagradu : „U desetljeću uspjeha i razvoja, s više od 10 milijuna zadovoljnih kupaca, Peugeot i-Cockpit nikada nije doživio takvu metamorfozu, doista je podignut na višu razinu, kako bi uživao u instinktivnom vožnja u potpunoj sigurnosti i prostrani dizajn za dobrobit u vozilu.”