Mercedes za svačiji džep, eScooter za izbjegavanje gradski gužvi

Mercedes e scooter

Kao pružatelj usluga mobilnosti, Mercedes-Benz razvija održive koncepte za mnoge aspekte mobilnosti. Tu sada pripada i novi eScooter…

Svojom novom potpuno električnom obitelji EQ, tvrtka već zadovoljava potrebe širokog raspona ciljnih skupina, s inovativnim vozilima od pametnog EQ-a za grad do EQV prijevoznika za ljude i EQC-om, reinterpretacijom SUV-a. Sada, s eScooterom, Mercedes-Benz ide korak dalje, donoseći na tržište rješenje bez emisija za posljednjih nekoliko kilometara putovanja. Mercedes-Benz eScooter dizajniran je imajući na umu jedno: dugovječnost.

Mercedes e scooter

Korištenje visokokvalitetnih komponenata i materijala omogućuje kilometražu od preko 5000 kilometara. Zahvaljujući maloj težini i intuitivnom mehanizmu za preklapanje, eScooter se lako može transportirati u prtljažniku ili uzeti javnim prijevozom i postiže najbolje ocjene za domet, sigurnost i dizajn.

Mercedes e scooter

EScooter, koji Mercedes-Benz lansira u suradnji sa švicarskim stručnjacima za mikro mobilnost Micro Mobility Systems AG, moderan je, jak i prikladan za gradske gužve. Omogućuje proizvođaču automobila sa sjedištem u Stuttgartu da udovolji potrebama mnogih kupaca za fleksibilnim, individualnim rješenjima za mobilnost, posebno u gradskom prijevozu. Ta poslovična dodatna milja je mjesto gdje Mercedes-Benz eScooter može u potpunosti otkriti svoj potencijal.

foto: Daimler