Novi Hyundia Tucson testiran u svim uvjetima, najavljuje novu razinu kvalitete

Hyundai Tucson trailer testing

Četvrta generacija je u dolasku, Tucson odradio je posljednju fazu testiranja i provjere kvalitete…

Nakon intenzivnog razvojnog razdoblja u Hyundai test centrima, poligonima i cestama širom svijeta, potpuno novi Hyundai Tucson dotjeran je u Češkoj i Austriji uoči izlaska na tržište.

Novi Tucson, četvrte generacije razvijen je pod Hyundaijevim novim dizajnerskim identitetom, Sensuous Sportiness. Također će ponuditi novo iskustvo vožnje, kroz nove program vožnje, ali i pogonske sklopove.

Hyundai Tucson trailer testing

Kvaliteta vozila prioritet je Hyundaija. Posljednjih godina tvrtka je stalno nagrađivana nagradama koje to i potvrđuju. U američkoj studiji kvalitete za 2020. godinu, potrošačka agencija J.D. Power proglasila je treću generaciju Tucsona najboljim kompaktnim SUV-om na tržištu.

Hyundai Tucson trailer testing

“Hyundai se zalaže za proizvodnju vozila najviše kvalitete. To je također ugrađeno u naš vodeći petogodišnji paket neograničene kilometraže u industriji, koji kupcima nudi mir“ – rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode u Hyundai Motor Europe. “Zahvaljujući opsežnom testiranju potpuno novog Tucsona uoči predstavljanja na tržištu, kupci mogu biti sigurni da odabir ovog automobila donosi dugoročnu kvalitetu.”

foto: Hyundai