Driver’s Wish, strano ime za domaće dečke i tuning na drugačiji način

Drivers wish driveteam

Driver’s Wish je tvrtka koja se bavi dijagnostikom i tuningom svih marki automobila te naknadnim ugradnjama (eng. Retrofit) i kodiranjem na vozilima marke BMW i VAG grupacije…

Driver’s Wish, ime je koje većina zaljubljenika u automobile neće povezati s tuningom. No, objasniti ćemo, zapravo se radi o mapi u upravljačkom računalu motora automobila (engl. Engine Control Unit) kojom se interpretira želi li vozač ubrzati ili usporiti automobil.

Drivers wish driveteam
Vlasnici obično najčešće traže povećanje snage kod svog limenog ljubimca…

Na novijim tipovima ECU mapa definira se koliko okretnog momenta želimo, s obzirom na postotak pritiska na papučicu gasa, te na trenutne okretaje motora. Često je ovo ujedno i prva mapa koja se modificira kod softverskog povećanja snage.

Drivers wish driveteam
Driver’s Wish na svoj ‘tretman’ prima širok spektar automobila…

Iako je naziv izvorno iz svijeta tuninga, vrijedna ekipa iz Gornjeg Stupnika time želi otvoreno pristupiti svojim klijentima. Driver’s Wish tim želi pružiti još bolje iskustvo i pristup svojim korisnicima te im omogućiti ispunjavanje svih želja vezanih za njihove limene ljubimce. Izbor imena na jednostavan način opisuje i što je misija i vizija tvrtke.

 

Drivers wish driveteam
Rezultate nakon stavljanja mape uvijek je zanimljivo pogledati…

Dva brata ‘ferovca’ dijele ljubav prema uređivanju automobila još od djetinjstva, a počeli su, kao i mnogi, s preinakama vlastitih automobila.

Drivers wish driveteam
Stručno usavršeni, vrijedna braća iz Gornjeg Stupnika nudi čitav niz opcija za vaš automobil…

Ulazak u tuning vozila, kako objašnjava nam mlađi brat, morao je biti sudbina jer se time htio baviti još od srednje škole, a trenutak koji je sve promijenio dogodio se na pripravničkom seminaru u tvrtki “Končar”, gdje je sasvim slučajno upoznao imenjaka koji je u tom području godinama, te je bio od velike pomoći u dijeljenju znanja.

Drivers wish driveteam
Najčešći gosti kod Driver’s Wish ekipe, automobili BMW oznaka…

Slijedile su godine proučavanja, testiranja i “žicanja” prijatelja da im se besplatno napravi tuning motora a zatim i ulaganja u prve ozbiljne alate, poput road dyno uređaja za mjerenje snage koji je posao podignuo na još ozbiljnu razinu te ponude “custom” rješenja za svoje klijente.

Drivers wish driveteam
Naknadne ugradnje dijelova također su moguće…

Driver’s Wish zaista nudi rješenje za sve vaše želje, ali i probleme. Između ostalog i službeni Flash Point za XHP i xDelete, najpoznatiju tvrtku za tuning BMW mjenjača.

Stoga ne čudi njihov sve veći angažman u aktivnom BMW svijetu domaćih vlasnika. Za koje Driver’s Wish nudi sve moguće naknadne ugradnje, od najjednostavnijih stvari kao što je kodiranje do ugradnje bilo koje stavke opreme koju želite u vaš BMW.

Drivers wish driveteam
Važni su detalji, a to u Driver’s Wishu jako dobro znaju…

U skoroj budućnosti, Driver’s Wish ekipa najavila nam je prelazak u veći prostor te daljnja ulaganja, kako bi i dalje mogli nuditi podršku za aktualne generacije vozila različitih marki.

Uopće ne sumnjamo u njih ni malo, nakon svega viđenog.

Za više informacija: Driver’s Wish