Novi Bentley Continental GT Convertible – budući klasik bez krova

Novi Bentley Continental GT Convertible - budući klasik bez krova

Prestižni cabrio model svojim stilom vraća neka prošla vremena, Bentley je opet napravio model zbog kojeg će mašta proraditi….

Za svega 19 sekundi, vaša postojana frizura dovest će se u upitno stanje. Spuštanje krova izvedivo je i u vožnji do nekih 50 km/h.

Predstavljena izvedba krova GT Convertiblea je sjajna kombinacija starog i novog. Kako britanski inženjeri govore, nudi redefiniranu verziju tkanine koja je dizajnirana da udovolji modernim ljubiteljima teksture i boje, kao i pronicljivim kupcima.

Novi Bentley Continental GT Convertible - budući klasik bez krova

Continental GT Convertible doživljaj vožnje bez krova pojačava sa snažnim 6.0-litarskim W12 motorom od 630 KS, koji dolazi u paketu s 8-brzinskim prijenosom s dvostrukom spojkom.

Elegantni, sofisticirani i profinjeni, potpuno novi Continental GT Cabrio zasigurno je vrhunac luksuznih Grand Touringa na otvorenom, svježem zraku, uz rekli bismo – Mercedes-Benz S klasu Cabrio.

cvs-mobile.com
Novi Bentley Continental GT Convertible - budući klasik bez krova

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.