Nova Škoda Fabia otkrila izgled unutrašnjosti

Nova Škoda Fabia otkrila izgled unutrašnjosti

Bliži se premijera četvrte generacije češkog gradskog modela. Ponovno se u prvi planu guraju tradicionalne vrijednosti marke dodajući nove značajke…

Nova Škoda Fabia predstaviti će nam se u svibnju. Biti će to 4. generacija još jedne češke uspješnice…

Od danas ipak znamo jedan detalj više, ima interijer s većim osjećajem prozračnosti od svog prethodnika, sa svježim bojama i pametnim novim značajkama, pri tome se misli na sve nove tehnologije i opreme koje su obično rezervirane za automobile najvišeg segmenta. Jedan od čimbenika koji je omogućio ovu evoluciju bila je prva upotreba platforme MQB-A0 u ovom modelu.

U usporedbi s prethodnim izvedbama, nova je platforma veća u svim pogledima, pa je četvrta generacija Fabia izrasla izvana, a prije svega iznutra. Prva skica interijera sugerira da će unutrašnjost automobila biti osjetno šira nego prije, što je također podvučeno hrabrijim vodoravnim linijama novog interijera.

U tom pogledu Fabia slijedi u stopu najnoviju generaciju češkog bestsellera, naravn, pričamo o modelu Škoda Octavia, koja je započela transformaciju unutarnjeg dizajna u vozilima marke ŠKODA. Nova Fabia također pridaje veliku važnost detaljima: prva skica, na primjer, otkriva novi dizajn kružnih ventilacijskih otvora s obje strane nadzorne ploče, što do sada nije bio nikako slučaj. Akcenti u boji koji objedinjuju različite dijelove interijera još su jedan važan detalj.

Drugi ključni element je veliki zaslon osjetljiv na dodir. Skica također otkriva da će četvrta generacija ponuditi opciju digitalnog brzinomjera (Virtual Cockpit), koja je ranije bila dostupna samo u većim modelima marke.

Foto: Škoda

cvs-mobile.com
Nova Škoda Fabia otkrila izgled unutrašnjosti

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.