Bentley Bentayga dobio Akrapovič ispušni sustav, vlasnici će uz luksuz uživati i u zvuku

Bentley akrapovic dodatna oprema

Bentley Bentayga nedavno je predstavljen u prvom, ozbiljnijem redizajnu, a sada je stigao i zanimljiv detalj oko ispušnog sustava…

Bentley Bentayga doživio je svoj redizajn za ovu modelsku godinu. Novi je model značajno dorađen i iznutra i izvana. Premda novosti ispod poklopca motora na prvu i nema, mnoge je iznenadila (i razveselila) činjenica kako će osvježenu Bentaygu moći kupiti s doplaćenim Akrapovič sportskim ispuhom, kako bi moćni 4.0 biturbo V8 motor (550 KS i 770 Nm) došao do izražaja.

Bentley akrapovic dodatna oprema
Bentley Pikes Peak Bentayga, June 2018
Photo: James Lipman / jameslipman.com

Kao što se i očekivalo, lagani ispušni sustav izrađen je od visokokvalitetnog titana i isporučuje se s novim stražnjim loncem te dva seta ispušnih cijevi ovalnog dizajna u koje je ukomponiran logotip Bentley i Akrapovič.

Zanimljivo je kako je Bentley odlučio ponuditi Akrapovič ispuh isključivo za SAD, Kanadu, Portoriko, Bahrein, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijska Arabija i UAE, a cijena za ovaj paket još nije poznata.

Osim zvučnog dodatka, Bentley će svojim kupcima ponuditi poduži popis ostale opreme, poput – nosača za bicikl, dodatka za prtljažnik…

Bentley akrapovic dodatna oprema

foto: Bentley