Nova BMW Serije 2 stiže krajem ljeta i ostaje Bavarac s najboljim vozačkim stavom

BMW  Series Coupé

Nova ‘dvojka’ prolazi kroz posljednju fazu testiranja…

Završna faza procesa razvoja serije za novo izdanje BMW serije 2 Coupé započela je dinamičkim ispitivanjem i podešavanjem njegovih pogonskih sustava, ali i ovjesa. Kompaktni sportski automobil sadrži brojne sastojke koji su jedinstveni u premium kompaktnom segmentu za postizanje sportskog i emocionalnog iskustva vožnje, a koji su pažljivo koordinirani tijekom testnih vožnji. To je ono što će gurati ovaj automobil na zauzimanje pole positiona u svojoj klasi.

BMW  Series Coupé

Najekstremnije izvedbe “dvojke” ponovno će zastupati izuzetno moćan redni 6-cilindarski motor, gotovo uravnotežena raspodjela -osovinskog opterećenja (gotovo 50:50), izuzetno torzijski kruto tijelo i tehnologija šasije dosljedno dizajnirana za okretno i dinamično ponašanje u vožnji.

Novi BMW serije 2 Coupé, koji će se proizvoditi od kraja ljeta 2021., dizajniran je za beskompromisni sportski užitak u vožnji. Nastavlja tradiciju posebno usmjerenu prema vozaču, baš kako je i sve počelo s BMW 2002.

BMW  Series Coupé

U pogledu isporuke snage, vuče, dinamike zavoja i preciznosti upravljanja, novi BMW serije 2 Coupé zadovoljava potrebe posebno pronicljivih kupaca koji su oduševljeni netaknutom sportskošću u kompaktnom premium vozilu. Doista, aktualni BMW M2 je s pravom u sferi epiteta najboljeg M modela. A konkurencija M odjela je stvarno žestoka…

BMW  Series Coupé

Foto: BMW