Mercedes-Benz CL 500 iz Splita traži novog vlasnika, savršenstvo autoindustrije za prihvatljive novce

Mercedes Benz CL  split prodaja cijena solin driveteam

Prekrasni primjerak Mercedes Benz CL 500 iz 2008. godine, mnogima je sigurno već zapeo za oko…

Gdje početi, kada je ovakav model u pitanju. Najbolje od najboljeg. Mercedes-Benz s CL izvedbama je kroz generacije fascinirao, a ovaj je primjerak zadnji takve oznake, prije nego li je njemačka marka usvojila S Coupe naziv. O naprednosti i tehnologijama koje ovaj model posjeduje, za automobil iz 2008. mogu se samo pisati knjige. Uostalom, volimo reći kako se neki proizvođači hvale s takvim dodacima u opremi i danas, u 2021.

Mercedes Benz CL  split prodaja cijena solin driveteam

Konkretan primjerak iz Splita je izvedba CL 500 je iz 2008. godine. Model koji vozi u pratnji V8 sklopa od 388 KS, skupio je 291.000 km. Dakle, možemo reći kako je vlasnik zbilja uživao u ovom automobilu.

Osim dojmljivog zvuka V8 stroja i odličnog rada 7G-tronic mjenjača, ovaj automobil je priča za sebe u svakom smislu. Popis opreme to samo dokazuje. Za pomoć u vožnji noću, tu je kao i prvog dana jako dojmljiv Night Visiona, soft close zatvaranje vrata, sjedala s opcijom grijanja i hlađenja, navigacija, Bi-Xenon zakretni farovi, 20-colni kotači…

Mercedes Benz CL  split prodaja cijena solin driveteam

Ovakav primjerak i općenito CL model ima sve moguće potencijala da jednog dana bude dojmljivi klasik. Pogotovo kada je u ovakvoj formi, kako i sam vlasnik kaže u apsolutno besprijekornom stanju. Zato i cijena od 21.000 eura, ne zvuči puno. Pogotovo za istinske ljubitelje ovog modela i marke.

Foto: Privatni album