Bentley je najavio potpunu elektrifikaciju modela do 2030., konačan kraj za velike benzince?

Bentley Continental GT Cabrio u Mulliner izdanju najluksuzniji je kabriolet današnjice!

Bentley itekako prati promjene na automobilskom tržištu, stoga ne čudi odluka o potpunoj elektrifikaciji…

Bentley, kultni britanski proizvođač automobila pod VAG palicom odlučio je kako će svojim kupcima ponuditi potpuno električnu gamu vozila najkasnije do 2030. godine. Adrian Hallmark, izvršni direktor za Bentley, na press konferenciji je najavio kako tvrtka planira predstaviti gamu potpuno električnih modela. Hallmark je nadodao kako će budućnost ove marke biti potpuno električna, što u konačnici znači kako Bentley ne radi na razvitku samo njednog automobila, već i više njih. Na taj način možemo očekivati i nove SUV ali i GT modele.

Prvi potpuno električni Bentley stiže 2025. , do 2026. svi Bentley modeli će biti plug-in hibridi ili potpuno električni, a do kraja ovog desetljeća plan je u potpunosti prestati s proizvodnjom modela s klasičnim benzinskim ili dizelskim motorima. Zanimljivo je kako je interna studija pokazala da 55% sadašnjih kupaca ima velik interes za kupovinom potpuno električnog Bentleya. Vremena se itekako mijenjaju…

Erfolg LED žarulje
Bentley je najavio potpunu elektrifikaciju modela do 2030., konačan kraj za velike benzince?

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.