Kia je razvila mobilnu aplikaciju Go Electric koja će pomoći svim budućim kupcima EV vozila

Kia Go Electric App digital app

Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’ koja strankama  koje razmišljaju o kupnji plug-in hibrida objašnjava sve prednosti i mogućnosti Kijinih električnih vozila…

Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače u vezi s novim EV-ovima, primjerice kako djeluju pojedini pogoni, kako se razlikuje vozačko iskustvo te kako se takva vozila pune.

Prva izvedba aplikacije Go Electric fokusirana je na popularnog potpuno električnog crossovera e-Niro. Vozačima omogućava upoznavanje njegovih brojnih funkcija i tehnologije vozila, a osim toga mogu mnogo naučiti o performansama baterija ovog Kijinog najprodavanijeg električnog vozila.

Aplikacija korisnicima nudi i personalizaciju svog idealnog e-Nira i u obogaćenoj stvarnosti (AR, augmented reality) vizualizaciju vozila – u svojoj omiljenoj boji – pomoću kamere pametnog telefona ili tableta. AR vizualizator korisnicima omogućava da vide vozilo u okruženju u realnom svijetu, s miješanom stvarnošću (MR – mixed reality) u trenu se pojavljuje na autu, što korisnicima pruža dodatne informacije o određenim specifikacijama vozila.

Aplikaciju Go Electric upotrebljavat će i zaposleni u Kijinim zastupništvima, koji će strankama objašnjavati sve o rastućoj gami svojih električnih vozila. Aplikacija je posebice primjerena u današnjem vremenu korone jer strankama pruža upoznavanje djelovanja električnih vozila u komforu svog doma.

Aplikacija djeluje na iOS i Android mobilnim uređajima. Kia će aplikaciju redovito osvježavati sa svojim budućim EV-ovima, hibridima i plug-in hibridima iz svoje europske ponude. Aplikacija je trenutno raspoloživa na engleskom jeziku, a uskoro je možemo očekivati i u drugim jezicima.

Prijenos Kijine aplikacije Go Electric besplatan je i dostupan na donjim poveznicama:
•    Apple App Store
•    Google Play Store